Post Top Ad

Nakışlı Siyah Çanta ve Hasır Sandaletler

Herkese merhaba. Artık hak ettiğim tatile çıkmış biri olarak stresten uzak huzurluyum çok şükür :) Evet malesef günler çabuk geçiyor ve tatil çoktan yarılandı bile :/ Ne diyelim devamı çabuk gelsin. Tabi tatilde de boş durmak yok bugün sizlere Rosegalden gelen ve tatilimde bana eşlik eden nakışlı siyah çantadan ve yine ayakkabının moda adresi İloveshoes hasır sandaletlerimden bahsedeceğim :)

Nakışlı siyah çanta en son bahsettiğim vintage çanta ile beraber aldığım ikinci çantamdı. İkisini de çok beğenerek aldığımı söylemiştim ve gerçekten de ikisi de çok beğenildi. Nakışlı çantanın oval metal kulpları da çantaya bi ayrı hava katmamış mı sizce de :) Ayrıca tatilde falan da oldukça kullanışlı, küçük göründüğüne de bakmayın içi baya ürün alıyor en azından en önemli şeyleri alıyor diyeyim :)

Bu arada Rosegaldeki indirimli ürünleri takip etmek isterseniz Rosegal cross back dress summer 2017 Promotion linkine bi göz atabilirsiniz. Rosegal'in siz takipçilerime özel %10 indirim kodunu da kullanmayı unutmayın: RosegalChen.

Sezona hızla damgasını vuran hasır sandaletler ise İloveshoes sitesinden. Sitedeki ürünleri ve çeşitleri takip etmek oldukça zor. Binbir çeşit ayakkabı modelleriyle modanın öncü sitelerinden diyebilirim. Ayrıca hasır sandaletlerin rahatlığına da diyecek bişey bulamıyorum vallahi müthiş rahat :)! 

O zaman sizleri Marmaris'in göbeğinde çektiğimiz kombin resimleri ile başbaşa bırakıp kaçıyorum :) Kombin detaylarına postun en altından ulaşabilirsiniz :)









Sandalet: İloveshoes   Çanta: Rosegal

9 yorum:

Post Top Ad