Post Top Ad

Nivea Sun 50 Faktör Nemlendirici Güneş Spreyi ve 30 Faktör Nemlendirici Güneş Sütü

Herkese merhaba. Bu aralar güneşin tam anlamıyla tesiri altında kaldığımız günler. Havalar aşırı sıcak ve hele bide tatildeysek hem sıcaklık hem de nem derken cildimize ekstra bakım yapmamız gereken dönemler diyebiliriz. Bu bakım ürünlerinden biri de güneşin zararlı UV ışınlarına karşı etkili güneş ürünleri. Piyasada çok fazla güneş bakım ürünü var ama dikkat etmemiz gereken püf noktalar da var.

Ben bugün uzun süredir kullandığım ve tatilimde de yanımdan hiç eksik etmediğim Nivea Sun Güneş Spreyinden ve Nivea Sun Güneş Sütü nden bahsedeceğim.

Öncelikle Nivea Sun 50 faktör nemlendirici güneş spreyi oldukça pratik bir ürün. Güneşe çıkmadan önce ve denize ya da havuza girmeden önce bolca sıktığınız bu spreyle rahatlıkla deniz ya da havuzun keyfini çıkarabiliyorsunuz. Ürün suya dayanıklı bir ürün ve zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin bir koruma sağlıyor.


Nivea Sun güneş spreyini kullanmadan önce biraz çalkalayıp vücudumuza bol miktarda sıkıyoruz. Yüzdükten ve kurulandıktan sonra da bu işlemi hep tekrarlıyoruz. Beyaz kremsi bir yapısı var. Cilde çok çabuk nüfuz ediyor. Korumasını da ben oldukça beğendim en azından korktuğum lekeler ve kızarıklıklar cildimde oluşmadı.


Nivea Sun 30 faktör güneş sütüne gelecek olursak da o da beyaz sıvımsı bir yapıda ve suya dayanıklı bir bakım sütü. Onun spreyden farkı biraz daha uzun süre ve yoğun nemlendirme sağlaması ve güneş alerjisine karşı da yardımcı olması.


Aynı şekilde güneşe çıkmadan bol miktarda uygulanıp, yüzdükten ve kurulandıktan sonra da sık sık tekrar edilmesi gerekiyor. 

İki ürün de 200 ml'lik ambalajlarda oldukça bereketli ürünler. İkisi set halinde alınabildiği gibi ayrı ayrı da alınabiliyor. Ve tüm Gratis'lerde rahatlıkla bulabilirsiniz hatta şu ara indirimli diye biliyorum fiyatını hatırlamasam da :)

Bu arada önemli bir nokta da Nivea Sun Koruma Nem serisini normal zamanlarda da cildinize uyguladığınızda güneş kaynaklı lekelerin kıyafetlerinizden daha kolay çıkmasını sağlıyormuş bunu henüz test etmesem de oldukça başarılı buldum :)

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

10 yorum:

  1. I use sunscreen daily, because sun is so hot now!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş. Önceden kullanırdim bu markanın güneş korumasini...

    YanıtlaSil
  3. Tatillerde rahatlıkla kullanılabilir ama günlük olarak kullanmak için ağır gibi biraz yapısı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi her gün kullanılacak diye birşey yok elbette :)

      Sil
  4. Görseller ne güzel olmuş... :) Eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canim anı yansıtmaya çalıştım :D

      Sil

Post Top Ad