Post Top Ad

Papatya Cam Kolye ve Geometrik Güneş Gözlüğü

Biliyorsunuz ki son dönemler cam kolyeler çıktı piyasaya. Ve popüler olup gitti çeşit çeşit. Kiminin içinde bir gül deseni kiminde pırıltılı taşlar kiminde ise sevimli hayvanlar ya da bir yaşam ağacı. Yani birçok simgeyi bu kolyelerde yaşatabiliyorsunuz. Bu kolyeleri herkes gibi ben de çok sevdim çünkü hem şeffaf hem de zarif haliyle çok albenililer. Ayrıca bazılarının içini istediğiniz objelerle doldurabiliyorsunuz bu harika bişey! 

Bendeki papatya cam kolye de çok saf ve doğal çok da zarif. Dresslily sitesinde gezinirken buldum ve hemen aldım bir tane. Yazı ve doğayı biraz da pozitif enerjiyi simgeliyor bana göre. Bir de bu tarz bitkilerin yaşayan canlı gibi bir kolyede durması çok hoş değil mi sizce de :)

papatya cam kolye

cam kolye

Alışverişin diğer parçası ise bu yanar döner pembe ve mor renkleri arasında gidip gelen geometrik güneş gözlüğü. Geometrik gözlükleri severim keşke bide bu kadar kocaman çerçeveli olmasalar. Yani yüzüm küçük olduğu için küçük gözlükler takmam gerekiyor ama bu konuda yurtdışı alışveriş siteleri ile pek anlaşamıyoruz ebatları benim yüzüme göre çok çok büyük. Ama rengi, kılıfı herşeyi ile tam takım geliyor :)


geometrik güneş gözlüğü

Ürünleri beğendiyseniz fiyat ve detay bilgisine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Cam kolye: Dresslily
Güneş gözlüğü: Dresslily

16 yorum:

  1. Kolyeyi de çok sevdim ama gözlüğe bayıldım! Fakat aynı sorun bende de oluyor, gözlükler hep çok büyük geliyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :) evet yaa gözlük ebatları çok büyük :(

      Sil
  2. wow, these glasses look so interesting and colorful!

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı ikisi de, mutlulukla kullan :*

    YanıtlaSil
  4. Canım bana da tüm gelen gözlükler istisnasız büyük oldu. Arada takıyorum ama rahat değilim. Yalnız rengi harikaymış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım aynen öyle inan genelde aksesuar ya da çekim amaçlı kullanıyorum o yüzden malesef :)

      Sil
  5. gözlüğe bayıldım büyük gözlük severim ama bu altıgen olanın gayet küçük bir boyutunu buldum ben yaz başında instagramda görmüşsündür çok severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet görmüştüm çok da güzeldi ben de küçük olanlarını seviyorum :)

      Sil

Post Top Ad