Post Top Ad

İlk Nyx Online Alışverişim

Herşeyin bir ilki vardır derler bu yazıda da en sevdiğim kozmetik markalarından biri olan Nyx online alışverişim hakkında bir yazı hazırlamak istedim :) Nyx ürünlerinin yeri makyaj sever ya da makyaj blogları için apayrıdır. Türkiye'de ilk satışa başladığı günden beri takibindeyim ve şimdilerde her ne kadar bazı Watsons noktalarında satışı münkün olsa da tamamıyle ürünlerine ulaşmak ne yazıkki benim için kısıtlı. Çünkü Konya'da bir mağazası zaten yok. İstanbul Bağdat Caddesi'nde ilk açıldığında bi gitmiştim ondan sonra uzun bi süre gidemedim. Seyahat mevkilerime uzak olmasından da ötürü çok sık ziyaret de edemedim. Ama online mağazalarının açılmasına herkes gibi ben de çok sevindim. Ve bugünlerde aklımda birkaç ürün varken neden ilk online alışverişimi yapmayım deyip kendimi sitesinde buldum :)

nyx ürünleri

nyx online alışveriş

Benim alışveriş sebebimi aslında tamamıyla Epic Ink Liner oluşturuyor. Bu eyelinerin methini çok duydum. En son sevdiğim youtuberlardan Ezgi Fındık videosunda da görünce bu eyelineri almalıyım dedim ve harekete geçtim :) Ve iyiki de almışım kesinlikle beklediğimden öte bir performans ve kalıcılığa sahip. Ultra siyah ultra kalıcı ve gün boyu bir eyeliner hiç bozulmaz mı evet bozulmuyormuş :) Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hakkını sonuna kadar veriyor. İnceleme yazısını yazmak için sabırsızlanıyorum diyebilirim.

Bu arada fiyatı 39.99 tl. Satın almak için tık tık.

nyx epic ınk liner

epic ınk liner

nyx epic ınk liner inceleme

Bu eyelineri alırken sitede bazı ürünlerin %30 indirimde olduğunu da fark edince gözüm bu renklerine bayıldığım Nyx Full Throttle Shadow Palette e kaydı. Nyx Full Throttle far paleti 4 farklı renkten oluşan minik bir palet. Renkler oldukça kullanışlı tam bir gölge makyajı renkleri. 

nyx full throttle shadow palette

Full Throttle Shadow Palette - Color Rıot

Makyajda en sevdiğim tonlar kahveler, kızıllar, kiremitler... Bu palet de o yüzden tam benlik bir palet aslında. Sol yukarda aydınlatıcı amaçlı kullanılan renk hariç diğer üç renk de gayet seveceğiniz çok sıcak tonlar. Hemen swatchını göstereyim bakınız aşağıya :) 

nyx full throttle far paleti

Pigmentleri oldukça kuvvetli o yüzden fırçanın ucuyla da dokunsanız rahat uygulama yapıyorsunuz öyle yapmak daha sağlıklı sanki. Çünkü rengini anında veren yumuşacık ve kadifemsi tonlar. Normalde bu paletin 7 farklı çeşidi daha var. Ama ben kendime en uygun olanın bu palet olduğu kanaatine vardım: COLOR RIOT. Siz diğer çeşitlerini de mutlaka inceleyin. Şu an indirimli satış fiyatı 29.39 tl. Satın almak için tık tık.

Ve ilk Nyx Türkiye Online alışveriş tecrübesini de böylece sizlere aktarmış oldum. Benim için çok keyifli bir alışveriş oldu diyebilirim. Çünkü sabah verdiğim sipariş dakkasına işlendi akşamına yola çıktığına dair mail geldi. Süper bi hızları var. Bayıldım bu çalışma sistemlerine! Ürünler özel kutusunda özel kartlarıyla birlikte sarıp sarmalanmış şekilde sıkıntısız elime ulaştı. Sıradakı yazı ürünler hakkında olacak :)

Sevgiler 

16 yorum:

  1. Özellikle mini paletin renklerine ve pigmentine bayıldım, sonbahar aylarına çok yakışır ♥ Güle güle kullanın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet asıl sonbahar paleti aslında ama bu paleti her mevsim kullanırım ben galiba :) detaylı yazısını da yazacağım hemen yakında :)

      Sil
  2. paletin renklerine bayıldım -)) online alışveriş büyük kolaylık bence de güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim kesinlikle online storelar olmasa napcaz bilmem :D

      Sil
  3. paletin renkleri çok güzel güle güle kullan :)
    tozutuyor mu kullandığın zaman yanıtlarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim öncelikle evet renkler çok iyi! tozutma olarak da şöyle söyleyim nyx paletleri öyle çok fazla tozutmadığı için bu da öyle tozutmuyor incecik yapısı var çabuk yerleşiyor ve gün boyu da kalıyor :)

      Sil
  4. Amazing products, dear, so nice and interesting post! Lovely picture!

    YanıtlaSil
  5. Wonderful post dear!
    Have a lovely day!
    www.recklessdiary.ru

    YanıtlaSil
  6. far paleti çok iyi görünüyor, güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  7. İkisi de çok güzel, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan canım, seçimler süper...

    YanıtlaSil

Post Top Ad