Post Top Ad

NYX EPİC INK LINER

Evet gelelim bu aralar bana eyeliner çekmeyi en sevdiren hatta çok sevdiren müthiş kalıcı ve müthiş pratik bir ürüne: Nyx Epic Ink Liner. Eyelinersiz makyaj sevenler grubuna hiçbir zaman dahil olmadım. Çünkü bana göre göz makyajının en ağır topudur eyeliner. O güzel olmuşsa tüm makyaj da güzeldir bi bakıma. Bi kere bakışlar ve göz makyajı önemlidir her zaman. Eyeliner ne kadar keskin ve siyahsa o kadar derindir o bakışlar. Falan edebiyata vurdum şimdi birden neysem :)

nyx epic ink liner

Nyx Epic İnk Liner, diğer kullandığınız tüm eyelinerleri unutturabilir size. Benim için öyle diyebilirim şu an. Jelini, mat likitini, kalemini her türlü formunu denemiş bi insan olarak şimdiye kadar denediğim en iyi linerlerimden diyebilirim net! Simsiyah, müthiş opak ve tüm gün kalıcı! Tabiri caizse jilet gibi bir dokunuşu ve uygulaması var. Rengini, ultra siyahlığını anında veren ve anında sabitlenen, akma bulaşma, yayılma vs kesinlikle yapmayan kalem eyeliner.

Sizin için bir değil birkaç uygulanmış halini örnekledim. Aklınızda bir fikir bırakması açısından :) İlki için hemen bknz aşağıya :)

nyx epic ink liner kullananlar

Bu arada eyeliner çekmek çoğumuz için bir işkencedir aslında. Hele de makyaja yeni başlayanlar için çok risklidir. Her ne kadar ince uçlu eyelinerler kullanım açısından daha güzel olsa da kalem eyelinerler en pratik ve en iyisidir zorlananlar için. Ama işte kalem eyelinerde de ha deyince istediğiniz gibisini bulamazsınız. Ya tam opak değildir ya kalıcı değildir ya da 3 saat geçmeden hemen bozulur deliye bağlarsınız. Hele günün 8 saatini benim gibi işte geçirenler için ne kadar önemlidir gün boyu kalıcı eyeliner!

nyx epic ink liner yorum

O zaman alın size en kralından tavsiye: Nyx Epic Ink Liner. İnce eyeliner çekme, kolay eyeliner çekme, ultra siyah eyeliner, ultra kalıcı eyeliner deyince ilk aklınıza gelenlerden olsun. Ben bayıldımmm!!! Yapısı, duruşu herşeyiyle ciddi anlamda çok sevdim. Üstelik fiyatı da şu an 39.99 tl. Hakkını fazlasıyla veriyor. Ben Nyx online dan satın aldım. Siz ister bulunduğunuz yerlerdeki Watsons satış noktalarından ister kendi mağazasından ya da online dan satın alabilirsiniz.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle...

13 yorum:

  1. Efsoooo olmuş yok böyle bişey bebegimmmmmm😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmmmmm çok teşekkür ederim kiiiii :) senle konuşmuştuk ya kesinlikle almalısın!!!

      Sil
  2. Bu eyelinerı daha önce de duymuştum, çok beğeniliyor, fotoğraflarda da harika çıkmış! Göz kapağım düşük olduğundan eyelinerı hiç yakıştıramadım kendime, artık denemekten de vazgeçtim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım namını almış bir eyeliner ama kullanınca ben daha çok emin olunca da gönül rahatlığıyla önerebilirim :) ayrıca benim de göz kapaklarım düşük ve düşük göz kapakları için eyeliner çekme yöntemi ile ilgili de bir yazı yayınlamayı düşünüyorum yakında :)

      Sil
  3. ucu çok güzel siyahlığı ve matlığını da beğendim..

    YanıtlaSil
  4. Hi dear welcome to my blog 🙋‍♀️ yes of course!I coming your blog now ❤❤

    YanıtlaSil
  5. İşte ben buna bayıldım...

    YanıtlaSil
  6. yaa çok güzel olmuş ben de alayım elimdeki bitince :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad