Post Top Ad

Pet Şişeden Saksı Yapımı

Ve bu aralar yaratıcılığımın dönüm noktasını yaşarken malum kış akşamları başka türlü geçmiyor :D Yaz için şahane dekoratif saksılar yapıyorum balkonu süslemelik ve o kadar şirinler ki üstelik çok az malzeme ve bir geri dönüşüm projesi ile pet şişeden çiçeklik yapıyoruz :)


pet şişeden saksı yapımı


Hadi o zaman hemen malzemeleri paylaşayım sizinle de :) Eminim siz de yaparkan çok keyif alacaksınız ve bağımlılık yapacak size de bu şişeden saksı yapımı :) Elinizde bir adet pet şişe (kola şişesi veya su şişesi de olabilir) biraz akrilik boya ve fırça olması gerekiyor bu şahane saksıların yapımı için..


Ben akrilik boyaları 12'li set olarak almıştım.. Hem çok hesaplı hem çok kullanışlı ve silinebilir.. Temizliği çok kolay öyle aktı aman bulaştı derdi yok çünkü anında silince geçen zararsız boyalar canlar :)


pet şişeden saksılar


Sonra pet şişeyi istediğimiz boyutta kesip boyamaya başlıyoruz :) Kulaklar da yapabilirsiniz ben yaptığım birkaç modeli ekliyorum hemen buraya da :) Çocuklarla da çok eğlenceli bir aktivite olacağına emin olabilirsiniz..


Görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad