Post Top Ad

Oriflame Hoşgeldiniz Programı / 2. Adım

Geçtiğimiz aylarda size oriflame üyelik sürecinden bahsetmiştim ve tabi bu süreçte beni bekleyen sürprizleri de :) Bi anda karar verdiğim bu süreçte çok güzel bir kampanya ile tanıştığımdan da bahsetmiştim. Okumak isterseniz Oriflame Hoşgeldiniz Programı üzerine tıklayabilirsiniz. Görmeyen ya da duymayanlar için şöyle kısaca bi bahsedecek olursak; Oriflame Hoşgeldiniz Programı, yeni üyelere sunulmuş bir avantaj programı. Üç ay boyunca verilen 100 Başarı Puanı ile birbirinden özel ürünlere aşırı uygun bir fiyata sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca belli bir satış kazancı da cebinize kar kalıyor.

origüzellik kayıt

Ben ilk ay hedefimi tutturup 100 Başarı Puan ımı tamamlamış ve The One Wonderlash Maskara içeren güzellik setini tam 12.99 tl'ye kapmıştım. 2.ayım da da yine 100 Başarı Puan ı tutturmuş olmanın mutluluğuyla yeni yazımla karşınızdayım :) Çünkü en çok merak ettiğim ve en çok istediğim aşamalardan biriydi bu 2. adım. Ve tabiki Ümran'dan kaçar mı kaçmazzzz :)

temmuz hoşgeldiniz programı

Hoşgeldiniz Programı 2. Adım: Bu adımı tamamladığınızda (devamındaki 3.adımda da geçerli) yukarıda gördüğünüz 4 setten istediğiniz herhangi birine sadece 12.99 tl ye sahip olabiliyorsunuz müthiş değil mi :)!!!  Hem de öyle böyle değil! Peki neler var bu setlerde;

1) Novage True Perfection Göz Kremi / Novage True Perfection Gündüz Kremi
2) Venture Edt / My Little Garden Edt
3) Men's Collection Dark Wood Edt / Women's Collection Cherry Blossom Edt
4) Milk&Honey Gold Yumuşatıcı Sıvı El Sabunu/ Milk&Honey Gold Besleyici El&Vücut Kremi/ Milk&Honey Gold Nemlendirici Kremli Duş Jeli/ Milk&Honey Gold Şampuan

İster parfüm setlerinden birini isterseniz de cilt bakım setlerinden birini seçin. İlk set bana çok cazip gelse de ben dayanamayıp süt ve balın mucizevi birlikteliğinden oluşan Milk&Honey cilt bakım ürünlerini tercih ettim :) Bu seriyi çok merak ediyordum çünkü ve içeriği de beni baya büyülemişti!!!!

Sizler de Oriflame dünyasına dahil olup bu özel ve cazip fırsatlardan faydalanmak isterseniz hiç kaçırmayın! Başında da demiştim üyelik işlemi çok kolay ve tamamen ücretsiz. Üye olanlara fırsatlar çok fazla! Eğer ki Oriflame Hoşgeldiniz Programı'nı incelemek ve oriflame katalog dan kendinize birşeyler seçmek isterseniz hemen Origüzellik sitesini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Sevgiler

17 yorum:

  1. hayırlı olsun tatlım güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım bakmanı tavsiye ederim :)

      Sil
  2. hayırlı olsuun. hep görüyom oriflame toplantılarınııı. bir kafede filan, birinin önünde laptop, bir masa etrafında toplanmışlar filan işteee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çalışkan insanlar işte :D ama bu fırsat dünyalarını seviyorum!

      Sil
  3. Thanks for the beautiful post!

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim senden kaçmaz evet :)

    YanıtlaSil
  5. Tebrik eediyorum canım, hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Ümrancım, 3. adıma da bişiy kalmamıştır ;)

    YanıtlaSil
  7. Cok güzelmis tebrikler canim 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad