Post Top Ad

Pretty By Flormar Baked Blush / Shimmer Bronze

Tam da mevsimleri diyerek bugün size tam bir yaz allığı ya da bronzer allığı diyebileceğim bir üründen bahsetmek istiyorum: Pretty By Flormar Baked Blush Shimmer Bronze. Pretty By Flormar makyaj ürünlerinden daha önceki yazılarımda bahsetmiştim. Üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Flormar'ın apayrı ve rengarenk bir ürün grubundan oluşan Pretty By Flormar ürünleri rengarenk bir ürün portföyüne sahip.

Bugünkü bahsedeceğim Baked Blush allıkları ise oldukça etkileyici ve romantik renk tonlarına sahip. Özellikle bendeki 04 Shimmer Bronze tam bir yaz allığı. Aslında hem allık hem aydınlatıcı hem de bronzer olarak kullanabilirsiniz.

pretty by flormar baked blush

Pretty By Flormar Baked Blush; 5'i tek renk diğerleri farklı tonların harmanı olmak üzere toplamda 9 farklı renkten oluşuyor. Bendeki rengi 04 Shimmer Bronze en nefis yaz allıklarından. İçerisinde kahve, somon ve yeşil tonu harmanlanmış ve ortaya çikolata gibi çok tatlı bir bronz allık çıkıvermiş :D Sağlam ambalajları var aynası da olsa hiç fena olmazdı ama yok. 

pretty by flormar baked blush shimmer bronze

pretty by flormar allık blog

Yapı olarak yumuşacık, rengini çabuk veren ve hafif sedefli olan bu fırınlanmış allıkları seveceğinizi düşünüyorum. Zaten yanaklara verdiği tatlı rengiyle birlikte aydınlık görünümü de cabası. Üzerine aydınlatıcı da uygulamış gibi duran allıklara bayılıyorum! Güneşe çıktığınızda bunu bariz göreceksiniz.

pretty by flormar allık shimmer bronze

Hem ıslak hem de kuru kullanıma müsait bu allığı aslında ben gibi çok fonksiyonlu kullanmayı sevenler far olarak da değerlendirebilir :) Ki ben çoğu allık ve aydınlatıcılarda bunu yapıyorum ve ortaya nefis sonuçlar çıkıyor benden demesi :D 

Denemek isteyenlere mutlaka tavsiye edebileceğim bir seri olmakla birlikte diğer renklerine de bi göz atın derim baya güzel tonları var çünkü!

Sevgiler 

12 yorum:

  1. Bunun da bir ton açığı var bende, çok sevdiklerimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa onu da merak ettim tüm tonları çok hoş çünkü :)!

      Sil
  2. Ben bu seriyi çok sevdim, numarasını hatırlayamadığım daha şeftali tonlu olan bir allığını kullanıyorum ben de.. Tam yaz rengi söylediğin gibi, yanakları cıvıl cıvıl gösteriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle hafif ışıltıyla birlikte çok güzel duruyor siz de güle güle kullanın :)

      Sil
  3. çok tatlı bir renk tam biraz bronzlaşınca kullanmalık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet daha bronz tenler için haklısın tatile saklamalık :)

      Sil
  4. Tamda yaz mevsimi için biçilmiş kaftanmış canım.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi tam bir yaz allığı :)!! sevgiler canım!

      Sil
  5. This seem like an amazing product!

    YanıtlaSil
  6. İKi yaz önce ilk çıktığında almıştım bu allığı, gerçekten çok hoş bir tonu var. Ve evet, ben de far olarak kullanmıştım ayrıca :) Güle güle kullan ÜMRAN'CIM, SEVGİLER!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim senin de yazını okumuştum hatırlıyorum cok öpüyorum 🤗🤗❤❤

      Sil

Post Top Ad