Post Top Ad

Anneler Günü Hediye Fikirleri ( Ayıcıklı Hediye Buketi, LUNA mini 2, Victoria's Secret Vücut Spreyi, Sosyopix Anı Kartları )

Selam herkese umarım keyifler yerindedir :) Hazır Nisan ayını ortalamışken ve Anneler Günü'ne çok az kalmışken bugün sizlere Anneler Günü hediye fikirleri başlığıyla geldim :) Malum annelerimiz herşeyden önemli ve sadece bu özel günde değil her daim onları hatırlamak, bir dediklerini iki etmemek lazım. Annelerimiz çiçektir, herşeydir. İşte ben de bu güzel günü güzel hediye hediye fikirleriyle taçlandırayım dedim :)

Anneler Günü hediyeleri için ben size 4 farklı ürün önerisiyle geldim. Bunu kozmetik, kişisel bakım ve kişiye özel hediyeler kategorisi gibi de düşünebilirsiniz. Aynı zamanda 2019'un en çok konuşulan trend ürünlerinden ve hediye seçeneklerinden olduğunu da bilmenizi isterim.


O zaman tatlı mı tatlı bir ayıcıklı hediye buketinden başlayalım. Buketinize azıcık farklılık katıp çocuk ruhunuzu da içinde yansıtıp şirin mi şirin üstelik ömür boyu saklanabilecek bir bukete ne dersiniz :)? Emin olun annelerin de için de her zaman bir çocuk ruh vardır. Onları neşelendirip güldürmek için nostaljik bir yolculuğa çıkmak hiç de zor değil :)


anneler günü hediye

Biz kadınlar için güzellik ve cilt bakımı herşeyden önce gelir. Güzellik rutininizin vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday LUNA mini 2 ise hakkında çok konuşulan ve merak edilen ürünlerden biri olarak çok güzel bir hediye seçeneği olarak karşınızda. Hem kolay taşınabilir bir ürün olması ki bu seyahatlerde de büyük büyük avantaj hem de uzun ömürlü şarjı (evladiyelik bir ürün) ve 6 farklı renk seçeneği ile kişiye özel hediye seçeneği olması eminim sizin de annenizin de çok hoşuna gidecek. Cildi derinlemesine temizleyen ve masaj etkisi sağlayan LUNA mini 2 baş köşede yer alacak ürünlerden.


FOREO LUNA mini 2

Ayrıca LUNA mini 2 ye Türkiye stoklarından kolayca ulaşabilir ve temin edebilirsiniz.

Diğer bir önerim ise mis kokulu vücut spreyleri ve benim bu konuda asla vazgeçemediğim Victoria's Secret vücut spreyi. Kadınların imzasını taşıyan en önemli şeylerden biridir kokular. Hem kalıcı hem rahatsız etmeyen daha çok zerafeti simgeleyen ve akıllarda güzel sorular bırakan kokular da kişiye özel en güzel hediye seçenekleri olabilir. Victoria's Secret Aqua Kiss fresh kokusu ve ultra kalıcılığıyla size güzel bir tavsiyem olabilir.

victoria's secret vücut spreyi

Son olarak da anılar anılar anılar :) Güzel anıları biriktimenin en güzel yollarından biri de Sosyopix anı kartları. İster saklayın ister harika bir panoya sabitleyin veya en sevdiğiniz baş köşede dursun. Annenize de sizinle en özel anıları sakladığı çok güzel bir hediye seçeneği olacaktır. Anıları ölümsüzleştirmenin en güzel yolu aslında bu güzel anı kartları. Ben çok seviyorum ve en özel günlerimi hep anılarla tazeliyorum.


sosyopix anı kartları

Umarım sizlere de güzel bir fikir olmuştur. 

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

12 yorum:

  1. ne güzel hediyeler seçmişsin canım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim 🥰🥰🥳

      Sil
  2. Foreo Mini alırlarsa hiç hayır demem, ben yazı linkini ev halkına atayım :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aha ha çok tatlısın bence de bi at bi incelesinler canimmm😁🤗🤗🥰🥳

      Sil
  3. Ben Foreo ya da Victoria Secrets parfüme asla hayır demezdim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel hediyeler seçmişim o zaman 🥰🙈🙈

      Sil
  4. hepsi birbirinden güzel ama en çok ayıcıklı buketebayıldım :)

    YanıtlaSil
  5. Victoria's Secret koksun annem bu anneler günü :)))

    YanıtlaSil

Post Top Ad