Post Top Ad

ALIŞVERİŞTE YENİ ADRES: HAFİFEAL.COM

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günlerde kendime bir pijama takımı ararken güzel bir site keşfettim. Çünkü sitede sadece pijama takımı yoktu en büyük ilgi alanım kozmetik ve kişisel bakım bölümü de vardı ve üstelik çok bilindik markaları barındırıyordu. Oldukça dikkatimi çekti çünkü hem fiyatları çok uygun hem de 50 tl üzeri alışverişte kargo ücretsizdi. Evet bu site: Hafifeal.com.


Bilindik markalar diyorum çünkü Pastel, Gabrini, Rapsodi, Morfose gibi markaların yanısıra Dalin, Fonex ve Eglantine gibi kişisel bakım markalarını da içeriyor. Yani en çok tercih edilen markaları bi araya getirmiş.

Ben pijama takımlarına bakarken çok beğendiğim bu baskılı tayt takımı aldım ve bir de bu aralar çok merak ettiğim ve methini duyduğum Pastel'in kaş maskaralarından 22 numarasını aldım. Kaş rengime en uygun bu rengin olabileceğini düşündüm acaba koyu gelir mi diye de düşünürken neyseki rengi tam istediğim gibi çıktı :)



Ürünü kullanıp detaylıca yazısını elbette yazacağım eminim aranız da kullananlar da vardır :)

Peki alışverişim nasıl geçti? Bi kere ben siparişimi verir vermez aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün de elime ulaştı. Hızlı ve güvenli alışverişe bayılırım. Siparişim elime ulaştığında çok özenli bir şekilde paketlenmiş, kaş maskarası ayrıca şişme baloncuklu pakete sarılmıştı. Bu da en dikkat ettiğim ve hassas olduğum noktalardan bu derece özenli olmaları çok hoşuma gitti.

Başta da dediğim gibi 50 tl üzeri alışveriş ücretsiz olduğu için kargo ücreti ödemedim ve mutlu mesut ürünlerime kavuştum. Sitede çoçuk ve erkek iç giyim ve pijamanın yanısıra hamile giyim ve iç giyim de var ola ki uğrarsanız mutlaka inceleyin. Kişisel bakımda ise argan yağlı şampuan bile var ve bidaki alışverişimde onu da değerlendireceğim :)

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler


https://www.hafifeal.com/

12 yorum:

  1. Aaa harika bir site hemen detaylı inceleyeceğim ♥

    YanıtlaSil
  2. Ben bu siteyi ilk kez duydum ama merak edip tıkladım biraz kurcalyayım bakim nasılmış :) kaş maskaran da istediğin gibi olur inşallah rengi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım şöyle iyi gibi pijamanında kumaşı çok iyi çok sevindim capcanlı renkleri falan..

      Sil
  3. Yeni duydum siteyi, hemen inceleyeceğim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk benden duymana sevindim mutlaka incele :)

      Sil
  4. Hemen bu siteye bir göz atalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak canım senin de hoşuna giden parçalar olabilir :)

      Sil
  5. Güle güle kullan:) kaş maskarasını ben de aldım fena değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım hoşuma da gitti açıkçası ilk başta tereddütlü olsam da :)

      Sil
  6. I prefer cream shadows for my brows)

    YanıtlaSil

Post Top Ad