Post Top Ad

Klar Organik Genel Ev Temizleme Sıvısı Ürün İncelemesi

Yağmurlu bir Konya sabahından herkese selamlar.. Bu aralar temizliğe bolca vakit ayırmaya çalışan bi insan olarak hem yeni ürünler keşfetmeyi hem de bu ürünlerin güzel sonuçlarını sizlere aktarmayı seviyorum :) Bu ürünlerden biri de organik sertifikalı Klar sıvı ev temizleme ürünü.


Organik temizlik ürünlerinden biri olan bu ürün 500 ml'lik bir ambalajda. Hafif bir kokusu var ama rahatsız edici değil. Genel ev temizliğinde 5 litre suya yaklaşık 10 ml olarak kullanılıyor. Ben de hemen hafta sonu giriştiğim temizliğim de ürünü kullanarak sonuçları gözlemlemek istedim. 

Öncelikle ben eklediğim bir kaç temizlik ürününe ilaveten bu sıvıyı da ekledim. Vileda yardımı ile de tüm yüzeyleri temizledim. Yüzeyler gayet parladı ve tertemizdi. Kötü bir kokusu da olmadığı için kendi kokusu da hijyenik kokunun içinde asimile oldu gitti zaten :)


Ürünün kapak yapısı da hoşuma gitti. Dar ve oval ağzı ile ürünün fazlaca akması önlenebildiği gibi kolay ölçü alınması da sağlanıyor. Ürün hiç bir şekilde hayvansal madde içermiyor. 

Ürüne Ayışığı Organik'den ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

10 yorum:

  1. temizlik ürünlerinde de yavaş yavaş organiğe geçiyor firmalar iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi en faydalısı ne ise ortam ona ayak uyduruyor aynı zamanda..

      Sil
  2. organik ürünlerde tek sevmediğim yan değişik kokuyor olmaları :(

    YanıtlaSil
  3. Ankarada çok yağmurlu. Kasvet var. Ayışığı organik ürünlerini ben de beğeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet canım ya burda da aynı kasvet arada güneş doğuyor gibi oluyor ama serin :) evet Ayışığı Organik harika markalara ev sahipliği yapıyor gerçekten..

      Sil
  4. Organik olması çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  5. İstanbul'da birkaç gündür hava kötüydü bende temizliğe sardım :) ilk kez gördüm organik temizleme ürünü . Aslında daha iyi yavaş yavaş organik ürünleri geçicez inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka incele daha birçok ürünü var sitede ve hepsi sertifikali :)

      Sil

Post Top Ad