Post Top Ad

Lerzan Karadanlı 29 Ekim Blogger Etkinliği ve Sponsorlar Part 1

Selamlar.. Geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak üzere Lerzan'ın ev sahipliğinde, blogger camiası olarak bi araya geldik. Etkinlik mekanımız Kayseri'nin hoş ve nezih mekanlarından biri olan Operon Cafe idi. Bizler için tatlı ve pasta çeşitleri hazırlamışlardı ve uzun yoldan geldiğimiz için hemen güzel lezzetlerini tattık :)

Ayrıca ismimize özel kurabiyeler ve etkinlik konseptine uygun kitap ayraçları için Ala Butik Pasta ve Pleksi'ye çok teşekkür ederiz.




Ardından Lerzan bir açılış konuşması yaptı ve marka tanıtımı için Lr Health Beauty temsilcilerinden Suzan Hanım bizler için ürünler hakkında bilgi verdi. İlk kez bu marka hakkında bilgi aldığım için mutlu oldum çünkü daha önce ürünlerini hiç denemedim.

Etkinlik sonunda ise Ra Butik Pasta'nın konsepte uygun hazırladığı güzel bir pasta ve güzel bir sunum ile 29 Ekim'i kutladık. Herşey gayet güzeldi ve yeniden arkadaşlarla bi araya gelip sohbet etmek oldukça keyifliydi. Lerzan'ın güzel emeklerine sağlık..



Şimdi ise etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan ve bize destek olan sponsorların bi kısmından bahsetmek istiyorum.

Öncelikle Gratis merak ettiğim Wet'n Wild megalast rujları ile bizlerleydi. Hafif mat yapılı olan bu rujlardan bi kaç rengi özellikle çok beğendim, denemek için sabırsızlanıyorum.


Odak Parfümerim eşimin de benim de çok beğendiğim parfümü ile bizlerleydi. Kokusu hem kalıcı hem çok güzel.


Lila Kozmetik ilk kez ismini duyduğum bir marka. Bizler için çok cömert bi paket hazırlamış ve saç ürünlerini denemek için sabırsızlanıyorum. Saç bakım ürünlerinde şampuan, serum ve maske var. Boyaları ise muhtemelen annem üzerinde deneyip detaylı yazısını yazacağım :)


Yine etkinliğin renkli ürünlerinden biri de blog isimlerimize özel ajandalardı. Böyle özel şeyleri hep sevdiğim için hemen masamda yerini aldı. Ajandalar Saros Ajanda'dan.


Lesoleil Şampuan yepyeni ambalajında yepyeni ürününü bizler için sunmuştu üstelik yanında güzel bir kupa ve tatlı bir not ile :) Çok teşekkür ederim.


Etkinlikte en beğendiğim ürünlerden biri de bu güzel çini takı idi. Özellikle kolyelerine bayılırken şansıma kolye gelmesi de beni çok mutlu etti. Kayra Yaren Çini Takı'dan.


Lr Beauty ise ilk kez deneyeceğim cilt bakım ürünleri ile bizlerleydi. Aloe Vera'yı çok sevdiğim için spreyini de çok merak ettim.


Revox at kuyruğu bitkisi özlü saç bakım kremi ile bizlerleydi.


 Cansui Design zarif bileklikleriyle İnan Cam Sanat ise çok sevdiğim özel tasarım cam kolyeleri ile bizlerleydi bana bu sefer sarı renk bir kolye geldi :)


Yine Tabia daha önceden de tanışma fırsatı bulduğum kayısı çekirdeği yağı ve keten tohumu yağı ile bizlerleydi. Faydaları çok fazla ve bitkisel içerikli ürünler.


Pereja Cosmetics ise dopdolu paketi ile bizlere güzel bir sürpriz yaptı. Kolonyaları, duş jeli ve şampuanı neredeyse her ürünü vardı. Vücut spreyinin kokusuna bayıldım. Rengarenk ambalajları ise oldukça dikkat çekici!


Şimdilik burada sponsorlar yazısına ara verip kalanını diğer yazımda aktaracağım, sizleri de sıkmadan. Sonuç olarak emek verilmiş güzel bir etkinlikti ve arkadaşlarla yeniden bi arada olmak çok güzeldi. Diğer yazıda görüşmek üzere :)

Sevgiler

28 yorum:

  1. Uuu hepsini güle güle kullan! LR Emergency Sprey çok kullanışlı bir ürün. Yüze tonik olarak bile kullanılıyor; ancak, gündüz kullanmamaya dikkat et bu amaçla, lekelenme yapabiliyormuş (LR uzmanı tavsiyesi). Pastanız ise inanılmaz güzel olmuş, bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ya süpersin tavsiyelerin için çok teşekkürler valla iyi oldu :)! çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. çok güzel birgünolmuş hepsini güzel günlerde kullan tatlım :) özellikle pastaya bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim çok teşekkür ederim keyifli bir günden kalanlar bu güzellikler de :)

      Sil
  3. isme özel kurabiyeler ile pasta süperdi bayıldım :-)) güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ben de onlara bayıldım desem gerçekten çok güzeldi teşekkür ederim :)

      Sil
  4. hepsini güzel günlerde kullan tatlım
    yeni etkinliklerde görüşmek üzere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim tekrar emeğine güzel yüreğine sağlık!

      Sil
  5. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Mutlulukla kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Mutlulukla kullanalım tüm ürünleri :)

    YanıtlaSil
  7. İstanbul'dan Kayseri'ye kucakkk dolusu sevgiler,selamlar.Güzel bir etkinlik olmuş,hediyeler de bir o kadar güzelmiş.Hepsini güzel günlerde kullanın inşallah.Sayfanızı yeni keşfettim ve Google+ ekledim.Ben de sizi http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldiniz elbette bakıyorum hemen bloğunuza :)sevgiler..

      Sil
  8. Deneyim yazılarını merakla bekliyorum.Güle güle kullan hepsini ;)

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan hepsini o pastanın güzelliği!

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok güzel ama pasta harika! Bir de adınıza özel kurabiyeler çok hoş, tüm ürünleri güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  11. Bayıldım ki hepsineee! Güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil

Post Top Ad