Post Top Ad

Rengarenk Yaz Listesi

Herkese merhaba. Bugünün açılışını yaz temalı yapalım istedim ve sizler için bu 2017 yaz trendlerini içeren güzel bir liste hazırladım ama bu sefer karışık tabi :) Zaful green short dress summer 2017 Promotion da bu arada birbirinden güzel yeşil tonlu elbise ve bluzlar bulabilirsiniz ki ben de devamlı alışveriş yapıyorum. Ayrıca alışveriş yapmak isteyenler ZafulChen kodunu kullanarak alışverişlerinde indirim kazanabilecekler. 

Bu yaz etrafta neler var, elbiselerden pantolonlara ve çantalara binbir çeşit cıvıl cıvıl modeller sizleri bekliyor. Tabiki listemi ürünlerini neredeyse her gün yenileyen modanın vazgeçilmez adresi Zaful'dan hazırladım.

İlk olarak bu pantolondan bahsetmek istiyorum. Bilek boy ve bol paça, çiçeklerle işlenmiş, kemerli ve aşırı salaş bu pantolon modelleri bu yaz her yerde. Hem şık hem de rahat giyinmek için güzel bir seçenek diyebilirim :) Bu tarz pantolonları ister beyaz spor ayakkabılarınızla isterseniz de şık stilettolarınızla kombinleyebilirsiniz :)

BURADAN
Veee her yaz mevsiminin eskimeyen modasından gelen vintage elbiseler ve vintage detaylar.

BURADAN
Vee yazın en güzel ve en tatlı detayları meyveleri ve tatili simgeleyen şirin çantalar :) Bu çantalar bu yaz pek bi konuşulacak gibi. Yaz kombinlerinizi şenlendirin :)!

BURADAN
BURADAN

Ve o kadar şeyden bahsedip de güneş gözlüğünü unutursak ayıp olur :) Hem de bide bu son çıkan aşırı uygun fiyatlı modellere mutlaka bakın derim :) Müthiş!

BURADAN

Sizler nasıl buldunuz? Bu yaz için listenizi hazırladınız mı?

Sevgiler

10 yorum:

  1. Bilek boy pantolonlardan nerede görsek alıyorum ahah kurtarıcı parçadan çok imza parçalarım olma yolundalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla inanır mısın ben de :) ve bayılıyorum rahatlıklarına :)

      Sil
  2. Bilek boy pantolonlar çok güzel gerçekten ben de çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Pantolon Ve elbise çok güzel, çantalarda çok şirin ama benim tarzım değil😉😉

    YanıtlaSil
  4. pantalon ve çantalara bayıldım diyebilirim :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad