Post Top Ad

Sırt Dekolteli Siyah Elbiseler / Zaful

Herkese merhaba :) Yaz sezonunu açtık demek siyah elbiselerden vaçgeçtiğimiz anlamına gelmiyor tabiki. Siyah zaten asaletin ve zerafetin rengi. Ayrıca daha da zayıf göstermesiyle de en çok tercih edilen renklerden. Söz konusu böyle olunca da özel gün ve davetlerde, mezuniyet törenlerinde ya da bi çok özel günümüzde black open back dress yani sırt dekolteli siyah elbiseler favorimiz :)

Sırt dekolteli siyah elbiseler daha şık ve daha zarif görüntüsüyle oldukça iddialı ve şık modeller. Ayrıca da çok trendler. Hele bide böyle salaş bir topuz saçla nasıl da güzel olur :)! Bu kadar bahsetmişken Zaful'dan sizler için seçtiğim black open back dress ve deep purple dress modellerine bi bakalım derim, çokk güzel modeller buldum :)

Siyah Uzun Elbise: BURADAN

Siyah Mini Elbise: BURADAN

Maxi Elbise: BURADAN

Çapraz Askılı Elbise: BURADAN

Zaful 3rd Anniversary blog giveaway
My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store “Zaful” is now celebrating their 3rd anniversary.
I'll checked out the details about this anniversary blog giveaway. TBH, It's quite awesome. The link to their blog is over here: https://zafulofficial.wordpress.com/

Who doesn’t love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you tag my name @pembedunyamm after participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners after the event and give out huge rewards!
Sevgili takipçilerim, sizinle paylaşmak istediğim bazı haberler var. En büyük online moda mağazası Zaful 3. yıldönümünü kutluyor. 

Zaful sitesinin bloğundan https://zafulofficial.wordpress.com/ daha detaylı bilgiye ve katılım koşullarına göz atabilirsiniz. 

Çekilişleri kim sevmez ki? Onların bloğuna gidin ve birbirinden güzel ürünlerine bi göz atın eminim beğeneceğiniz birçok ürün olacak. Çekilişe katılırken yazacağınız yorumlara @pembedunyamm  olarak beni de tag yaparsanız çok mutlu olurum. Zaful etkinlik sonrasında birçok galip seçecek ve büyük ödüller verecektir.

15 yorum:

  1. Bu tarz elbiselere bayılıyorumm, çok güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de :) özel günler için biçilmiş kaftan adeta hepsi :)

      Sil
  2. Sırt dekoltesi en sevdiğim, çok zarif ve iddialı!

    YanıtlaSil
  3. siyah mini elbise çok hoş..

    YanıtlaSil
  4. Hepsi de birbirinden güzel...

    YanıtlaSil
  5. maxi elbisenin dekolte kısmına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. zaful adlı site sanırım çok iyi ama ben alamıyorum yabancı sitelerden bir şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Zaful içlerinde en iyilerinden bişey de olmaz çok kolay alışveriş yapabiliyorsun :)

      Sil
  7. Çok güzel elbiseler siyah rengi cok seviyorum.

    YanıtlaSil
  8. Bende de benzer bir yazı var...

    YanıtlaSil

Post Top Ad