Post Top Ad

Vissmate Temizlik Ürünleri

Vissmate temizlik ürünleri ile ilk tanışmam çeşit çeşit ultra çamaşır suları ile oldu. Malum genelde hep kokusuz klasik çamaşır suyu kullandık ama Vissmate ile beraber ekstra yoğun kıvamlı Çiçek Bahçesi, Çam Ormanları, Deniz Ferahlığı ve Limon Gücü ile tanıştık. Ben çamaşır sularını en çok koku noktasında çok sevdim rahatsız etmeyen, ağır olmayan ve genzimi yakmayan kokuları ile favorim oldular.

Bugünki bahsedeceğim 3 ürün ise ev temizliğinin demirbaşları ve en çok tercih ettiğim ürünler. Zaten ahşap temizleyici ve mutfak jel yeni ürünlerinden birkaçı. Diğer silikonlu temizleyiciyi ise zaten hepimiz çok iyi biliyoruz ve seviyoruz :)

vissmate temizlik ürünleri

O zaman önce Vissmate kullananların çok sevdiği ve en çok tercih edilen  ürünü olan Vissmate Silikonlu Temizleyiciden başlayalım. Neden bu kadar sevildi bu ürün. Çünkü bi kere öncelikle biz kadınların en çok başının dertte olduğu su lekeleri ve tozlanmaya karşı mükemmel bir temizleyici. 

vissmate silikonlu temizleyici

Mutfağımdaki cam yüzeyli masamı, lavabo ve banyodaki aynaları, ahşap yüzeyleri ve gümüşlüğü ve daha nereleri bu temizleyiciyle temizliyorum ve tertemiz oluyorlar. Ayrıca benim en çok sevdiğim özelliği tabiki o muhteşem kokusu ve ürünün ince tabaka halinde uygulanmasını sağlayan başlığı. Biliyorsunuz bu tarz ambalajlı ürünlerde (camsil) gibi, ambalajın başlığı saçma bi şekilde ürün köpürtüyor ve sinir oluyorum ama bu ürünün başlığı mükemmel ve ürün ince tabaka halinde dağılıyor!

Bir diğer ürün ahşap temizleyici. Vissmate ahşap temizleyici, yeni bünyesine katılan ürünlerden. Sabun bazlı bir ürün. Tüm ahşap, parke, lamine ve laminant gibi hassas yüzeyleri çok güzel temizleyen bir ürün. Hafta sonu viledama eklediğim bu ürünle iyi bi temizlik yaptım. Parkeler resmen parladı. 

vissmate ahşap temizleyici

ahşap temizleyici

Son olarak da mutfak bölümüne geçelim ve yine Vissmate in yeni ürünlerinden biri olan Vissmate Jel Mutfak dan bahsedelim. Bence de böyle bir ürün çıkarmalıydı Vissmate. İsminden de anlaşıldığı gibi kremsi değil jel yapıda. Hoş bir kokusu var ve çamaşır suyu katkılı yağ sökücü formülü ile ocak, fırın, aspiratör, tezgahlar ve mutfak fayanslarını güzelce temizliyor.

vissmate jel mutfak

Vissmate ürünlerine online satış noktalarından ulaşabileceğiniz gibi Koçtaş, Real, Makro Marketler ve CarrefourSA gibi marketlerde de rastlayabilirsiniz. 

Sevgiler

22 yorum:

  1. Seriously so necessary product my dear

    YanıtlaSil
  2. son dönemde ismini çok duymaya başladığım bir marka....

    YanıtlaSil
  3. bende çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  4. ohh ev pırıl pırıl oldu :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bayram temizliğimi bitirdim yaşasınnn :D

      Sil
  5. Ben epeydir kullanıyorum çok seviyorum bu markayı :)

    YanıtlaSil
  6. Bir tane yağ çözücü mutfak spreyi var, bizim Gülcan Abla hayran ona :))) Her temizlikte evde olup olmadığını kontrol ediyor hahahah :) Güle güle kullan Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyor musun burada bahsetmedim aynı durum bizde de silikonlu temizleyici için geçerli her temizlikten ısrarla soruluyor :) o yağ çözücüyü de en kısa sürede edinmek lazım :)

      Sil
  7. Listeye bir de beyaz sabun kokulu yüzey temizleyiciyi ekle kesinlikle memnun kalacaksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın canım onu da çok merak ediyorum..

      Sil
  8. Ben de çok beğenerek kullanıyorum canım...

    YanıtlaSil
  9. Bu marka çok beğeniliyor ben de ilk fırsatta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  10. vissmate çamaşır suyu ve arap sabunu favorim bir de mutfakta aferin tabi .-))

    YanıtlaSil
  11. Güzel temizlik yapmışsın Ümran'cım, silikonlu temizleyiciler çok işe yarıyor. Vissmate'i denemedim başka marka kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Post Top Ad