Post Top Ad

Amway Artistry Otomatik Kaş Kalemi

Bu aralar dikkatimi fazlasıyla çeken ve önceden bu kadar üstüne düşmediğim ama son zamanlar oldukça önem verdiğim şeylerden biri de kaş ürünleri. Makyajda en az göz kadar önemli olan kaş ürünleri evet bu aralar epey radarımda. Ki bugünkü sizlere bahsedeceğim ürün aslında uzun süredir elimde olmasına rağmen bi türlü deneme fırsatı bulamadığım biraz da kaşlarıma uygun olmayan renginden dolayı yazısını geciktirdiğim bir ürün. Ama neden diğer insanlar bu ürünü tanımasın ki ben hem ambalaj hem kullanışlılık hem de diğer kaş kalemlerinden ayrılan bir özelliği var ki -yeniden doldurulabilir- olmasını çok sevdim!

amway otomatik kaş kalemi

amway kozmetik ürünleri

Şimdi Amway Artistry Otomatik Kaş Kalemi; çift taraflı bir ürün. Bir tarafında kaşlarınızı taramak ve şekillendirmek için fırçası var diğer tarafı ise boş. Niye boş çünkü yine buraya sitede ayrıca satılan Amway Artistry Otomatik Kaş Kalemi İçi ni yerleştiriyorsunuz. Bu ürünü ayrıca tedarik ediyorsunuz. Ve 2 farklı rengi mevcut şu anda. Biri bendeki renk olan küllü kahve Taupe diğeri ise koyu renkli kaşlar için olan Soft Black.

amway kaş kalemi

Bu ayrıca satın alabileceğiniz refil kaş kalemi içini aşağıda göreceksiniz. İlk ambalajı açtığınızda böyle gri bir renkle karşılaşabilirsiniz. Ama bu sizi korkutmasın çünkü kullandıkça küllü kahveye dönen bir renk çıkıyor ortaya asıl rengi alt şeritteki renk yani: Taupe.

Ucu diğer kaş kalemlerine göre biraz daha sert gelecektir size. Kullandıkça az daha yumuşasa da evet sert bir ucu var. Ama renk vermede hiç fena değil. Rengi ne yazıkki benim kaşlarıma uymuyor o yüzden uygulanmış halini her ne kadar resimlesem de aradaki fark çok bariz durduğu için resmini yayınlamakla yayınlamamak arasında kaldım.

kaş kalemi

O yüzden sadece swatchını gösterebileceğim sizlere :)


Sizler nasıl buldunuz? Ürüne ulaşmak isterseniz buraya tık ve tık.

Sevgiler...

14 yorum:

Post Top Ad