Post Top Ad

Head & Shoulders Supreme Nem Şampuan ve Saç Bakım Kremi

Head & Shoulders şampuanlarını ben kendimi bildim bileli ailecek kullanır ve severiz. Yıllardır etkisini hiç yitirmeyen ve başka hangi şampuanı denesem de yeri bende apayrı olan marka şimdilerde yepyeni bir seri çıkardı! HeadShoulders Supreme Nem. Bu seriyi Denebunucom sayesinde ilk deneyenlerden oldum ve kısa süre içerisinde şampuanı bitirip saç kremini de yarılayınca hemen geçtim bilgisayarın başına. Açıkçası çok bekletmeden sizlerle de fikirlerimi paylaşmak istiyorum. 

h&d shoulders supreme nem

Kepeğe karşı koruma olayı aynen devam ettiği gibi bu seride aslında daha çok kuru ve normal saç tipi hedeflenmiş çünkü adı üstünde bir nem serisi

Head & Shoulders Supreme Nem; argan yağının mucizevi gücüyle birleştirilmiş ve saçlara ekstra bakım ile birlikte nem vermeyi amaçlayan, özellikle kuru ve yıpranmış saçlarınıza çok iyi gelecek bir seri olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de kullandığınız andan itibaren saçlarınızın daha yumuşak ve daha bakımlı olduğunu hissedeceksiniz! Tabi bunda yanında kullanacağınız Head & Shoulders Supreme Nem Saç Bakım Kremi'nin de çok etkisi var.

h&d shoulders supreme nem kullananlar

Head & Shoulders Supreme Nem Şampuan; 300 ml'lik bir ambalajda açıkçası bize ailecek az geldiği için çabuk bitti ya da çok sevdiğimiz için de olabilir. Yoksa topu topu iki kişiyiz yani evde :D Çok güzel bir kokusu var. İlk şampuanlamada saçlarınıza etki etmeye başlayan ve saçlarınıza ipeksi bir his veren saçlarınızı inanılmaz rahatlatan bir şampuan! Kapak yapısı oldukça sağlam hatta ilk etapta ben gibi açmaya zorlanabilirsiniz sonra alışıyorsunuz ama :) 

Head & Shoulders Supreme Nem Saç Bakım Kremi; Bence kuru saçlar için biçilmiş bir kaftan! Kesinlikle ve kesinlikle saç tipiniz kuruysa ve pul pul dökülmeden şikayetçiyseniz bu kremi mutlaka alın ve daha doğrusu bu seriyi denerken şampuanla birlikte mutlaka ama mutlaka bu saç kremini de kullanın net! Önce nasıl kullanıldığından bahsedelim.

h&d shoulders supreme nem blog


Şampuanlamadan sonra ıslak saç uçlarınıza güzelce uygulayın ve biraz bekledikten sonra iyice durulayın. Tabi bu benim tarifim. Yoksa bu kremi tüm saçınıza uygulayabileceğiniz söyleniyor talimatlarda ama saçlarınızın çok çabuk yağlanmasını tetikleyebilir bu durum. Benim saç tipim ne kuru ne yağlı ortası olduğu için o riske hiç girmiyorum ama kuru saçlar tüm saça uygulayabilir bence. Sonuç olarak ise yumuşacık ve elinizden kayıp giden saçlar. Kurutma sonrası çok elektriklenmeyen ve kabarmayan saçlar!

İşte bu saç kremi ile saçlarınıza yoğun nem etkisi verebilirsiniz. O yüzden benim tavsiyem mutlaka saç kremi le birlikte kullanın. Kendisi 220 ml'lik ambalajda olmasına rağmen bende tam paralel gitmedi ikisi. Şampuan bitti saç kremi hala yarıda :) Demekki baya bereketli de bir ürün.

Sonuç olarak saçlarınıza hem duşta hem normal hayatta yoğun nem veren bakım ürünlerini uygulamayı seviyorsanız ve yumuşacık ve ipeksi saçlar önceliğim diyorsanız alın size: Head and Shoulders Supreme Nem. Fazla uzaklarda aramayın yani. Sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı beklerim.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

15 yorum:

  1. Bu seriyi kullanmadım, maalesef silikonlu şampuanlar saçlarımı döküyor ama güzel bir seriye benziyor. Güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  2. Thank you dear have a nice day:)!

    YanıtlaSil
  3. Şampuan SLS içerdiği için kullanmak istemiyorum ama saç kremi kesinlikle aklımda olacak Ümran'cım! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. yıllar önce kullanmıştım en son ama tabi ki yeni serilere şans vermek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yenilere sans vermek lazım arada canim :)

      Sil
  5. ilgimi çekti bu seri. özellikle saç kremini mutlaka deneyeceğim:)

    YanıtlaSil
  6. Ben de cok kullanirim urünlerini 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad