Post Top Ad

Biggshop ve Okul Çantamda Ne Var ?

Selam herkese.. Bugün çok keyifli çok eğlenceli bir yazı ile geldim size :) Konu da oldukça güncel çünkü nedir nedir diye sorarsanızzz Back to School dan esinlenerek "Okul Çantamda Ne Var?" isimli bir çalışma ile geldim bugün. Böyle güncel konularla ilgili yazılar yayınlamaya ayrı bi bayılıyorum :)!!! Güncel yazı demek güncel blog demek ne de olsa bi bakıma :D

okul çantamda ne var

Evet Eylül ayı ile birlikte okullar açıldı ve tüm öğrenciler için yeni bir eğitim-öğretim dönemi başladı. Aslıtoşum da dahil bütün öğrencilerimize canı gönülden başarılar diliyorum :) Eee okullar açılınca her yerde bi okul alışverişi telaşı başlıyor. Okul çantamda ne var videoları ardı ardına patlıyor derken ben de sizlere bugün temsili bir yazı hazırladım. Ve okul çantamı birlikte mıncıklayalım istedim :)

okul çantamda ne var 2


Öncelikle size biraz Biggshop dan bahsetmek istiyorum. Biggshop aslında diğer bildiğiniz mağazalardan çok çok ayrı. Neden derseniz Türk sanatına ve sanatçısına büyük önem veren Biggshop bünyesinde sadece Çağdaş Türk sanatçılarının özel tasarım ürünlerini bulunduruyor ve halka ulaşır bi şekilde daha doğrusu halka hitap eden rakamlarla satışa sunuyor. Genelde bu tarz özel tasarım ürünleri malesef ki temin etmek zor ve pahalı biliyorsunuz. Ama Biggshop bu durumu da ortadan kaldırıp makul fiyatlarla özel tasarım ve lisanslı ürünleri halka sunuyor bu harika!

Peki ya ben siteden okul için hangi ürünleri seçtim hemen aşağıya bi başlık atalım ve bakalım :)

Okul Çantamda ne Var?

Kırmızı Sırt Çantası

Hayatımda sahip olduğum en minnoş sırt çantası :) Biggdesign Cats in İstanbul tasarımı. Üzerinde minnoş kedi baskıları göreceksiniz :) Özellikle kediseverlerin ayrı seveceği bir tasarım olmuş bu :) Çok fonksiyonlu fermuarlı gözleri ile oldukça kullanışlı ve en önemlisi sağlam bir kumaştan yapılmış! İster okula giderken ister anneyseniz bebeğinizin eşyalarını kolayca taşımak için isterseniz de kısa seyahatleriniz için kullanabilirsiniz. Detaylı incelemek isterseniz tık tık.

trend sırt çantası modelleri

Kırmızı Devrilmez Mug

Mug termoslar son dönemin en favori parçaları biliyorsunuz. Hemen hemen herkesin elinde görebilmeniz mümkün. Evde, okulda, ofiste ve her yerde :) Bu sefer Zeynep Pak tasarımı bu devrilmez kırmızı mug bir diğer seçtiğim ürün :) Altında kaydırmaz pedi var. Sağlam bir kapağı var ve içindeki sıvının ısısını 45 dk ya kadar koruyor :) 

mug termos

540 ml'lik kapasitesi var. Oldukça şirin olmuş bu Cats in İstanbul tasarımı :) Ben çok sevdim kırmızı mug termosumu :) Ya siz? Ürün için buraya tıklayabilirsiniz.

Keçe Mobile Organizer

Sizce de teknoloji çağının en yaratıcı ürünlerinden biri olmamış mı :)? Bence kesinlikle.. Bi kere itiraf edelim çantamızda ya da orda burda kablosuz gezemiyoruz. İllaki lazım oluyor gün içinde. İşte bu tarz mobile araçlarınızı yanınızda, çantanızda kolayca taşıyabilin diye Biggshop tasarımcıları çok güzel mobile organizerler yapmışlar.

biggshop mobile organizer

Şunun şirinliğine bakar mısınız ya :) Böyle çift taraflı çıtçıtları var. Açınca içinde 4 tane bölme göreceksiniz. Şarj aleti, powerbank ve kulaklığınızı yerleştirebileceğiniz bölmeler bir de gizli çıtçıtlı bölüm var :) Oraya da ne sıkıştırırsanız artık :) Çok çok beğendim ben! Ürünü incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

organizer modelleri

İşte böyle. Bu arada Biggshop da sadece okul alışverişi için değil giyim, aksesuar, ev ürünleri, ofis ürünleri, valizler ve spor ürünleri bulabilirsiniz. Öyle tatlı valizleri var ki mesela bayılırsınız :)!! Ürünlerin hepsi Türk sanatçılarımızın şaheserleri ile işlenmiş özel tasarım ürünler. Böylelikle sanatımız ve sanatçımız global dünyaya da tanıtılmış oluyor bi kez daha bravo!!! Takdir edilesi! Ayrıca ürünler oldukça uygun, ulaşılabilir fiyatlarda. Sitede 50 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz unutmadan :)

Peki ya sizler nasıl buldunuz? Sizin en beğendiğiniz ürün hangisi oldu :)?

Sevgiler

12 yorum:

  1. Termos ve şarj aletsel şeyı çok begendım :D şirine dımıler ama çok dadluş guzel gunlerde kullanasın :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisi de çok güzel cidden canım beğenmene de sevindim kii :)

      Sil
  2. o keçe mobil organizer harika bir şey ve bana en çok lazım olan da o zaten .-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet inanılmaz kullanışlı bişey gerçektenn :)

      Sil
  3. Ay bayıldım!!!! Çanta ayrı, termos ayrı güzel; ama, sanırım ben en çok mobile organizer'ı beğendim. Hepsini güle güle kullan, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en çok o beğenilmiş sanırım çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  4. Özellikle termosu cok sevdim 😊

    YanıtlaSil
  5. Çok beğendim gerçekten ,güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ayyy çok tatlısın, liseli tatlı bir kız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm tatlı olan sensin ki çok teşekkür ederimm :)

      Sil

Post Top Ad