Post Top Ad

"Dışarıda" Sinemalarda!!!

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ABD yapımı "Dışarıda" orijinal ismiyle "He's Out There" filmi sinemalarda. Uzun zamandır iyi bir korku filmi izlemiyordum açıkçası ve haberini alır almaz ben de soluğu sinemada aldım. Öncelikle film Türkçe alt yazılı bir film. Başrolde Laura karakteriyle Yvonne Strahovski, Justin Bruening ve Julian Bailey gibi isimler var. Karakter seçimi oldukça başarılı bana göre.

he's out there izle

Yvonne Strahovski'yi 2018 Emmy Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Ödülü nden biliyoruz sanırım. Filmde Laura karakteriyle anne rolünü üstleniyor. Ve iki kızıyla birlikte tatil için gittiği göl evinde başından geçenler konu ediliyor. Yıllar önce göl evinde kaybolan zihinsel engelli bir çoçuk ve anne ile iki kızının evde oluşagelen sırağandışı olaylar ve bir psikopatla mücadelesi anlatılıyor. Çünkü ailecek bir tuzağa düşürülüyorlar. Ve hayatta kalabilmek için müthiş bir mücadele veriyorlar.

Filmi bir korku türü olarak evet beğendim. Dediğim gibi oyunculuklar ve herşey gayet güzeldi. Fakat neden 1 saat 29 dakika. Çok kısa sürdü açıkçası böyle iyi bir filmin daha uzun sürmesini beklerdim. Bunun yanında hem korkuyu hem de gerilimi bi arada sunan filmin eksikleri de çoktu. Çoğu sahnelerde sürpriz olması gereken yerler gizemini kaybederek önünüze sunuluyor. Daha da gizemli ve merak uyandırıcı sahneler olabilirdi. Bunun yanında sonunu merak uyandırıcı bitirdiler bu da demek oluyor ki devamı da gelecek mi?

He's Out There (Dışarıda) eşiniz dostunuz ya da sevdiklerinizle gidip izleyebileceğiniz kısa soluklu güzel bir gerilim ve korku tadı alacağınız, son dönemin güzel örneklerinden biri diyebilirim. 

Fragman için tıklayın.

İyi seyirler :)

10 yorum:

  1. Nice post dear, very interesting!
    Have a wonderful day!
    http://www.recklessdiary.ru/

    YanıtlaSil
  2. klasik göl evi konusu eskiden beri çok popülerdi baya bir film seyretmişliğim var bu konuda ama artık korku filmi hiç seyredemiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Çocuk olunca pek sinemada izleyemiyoruz filmleri. Ufaklık uyuduğunda film keyfi yapabiliyoruz ancak. Ama gerilim filmlerinden biraz geri durmayı tercih ediyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok seviyorum galiba :DD her türlüsünü seviyorum da diyebilirim bilim kurgular hariç :)

      Sil
  4. Tanitimini görmüstüm ama bana göre degil 😱😱😱

    YanıtlaSil
  5. Bunu da listeye alayım. Belki sinemada izleyemem ama sonrasında izlerim :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad