Post Top Ad

Sevgiliye En Romantik Hediye: Kar Küresi

Sevgilinizi ilk gördüğünüz zamanı düşünün. İlk tanıştığınız zamanki utangaçlığınızı. Sonra da birbirinize karşı duyduğunuz aşkı itiraf edip sevgili olduğunuz andaki heyecanınızı. Onun elini tutarken yazın sıcağında içinize su serptiğini,  kışın soğuğunda kalbinizi ısıttığı zamanı düşünün. Size bu duyguları yaşatan kişiye yani sevgilinize sahip olduğunuz için ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin etmek zor değil.



Sevgilimiz için her şeyin en iyisini isteriz. Ona en güzel sürprizleri hazırlamak, onu şaşırtırken sevindirmek, hediyeler almak isteriz. Doğum gününde gece saat 00.00 beklenir. Çünkü ilk önce doğum gününü biz kutlamak isteriz. Sevgililer gününde buluşmayı beklemeden gece 00.00’da sevgililer gününü bir mesajla olsa bile kutlarız. Tabi sonrası buluşma, gezme, romantik yemekler ve hediyeler… O özel günün sonundaki hediye o günü tamamlayan unsurdur. Peki, romantik hediye olarak ne alınabilir?

Sevgililer Günü ve Kar Küresi

Romantik sevgili temalı kar küresi, sevgililer günü hediyeleri arasında alınabilecek en ideal hediyedir. Sevgililer günü 14 Şubat yani kış mevsiminde olduğundan dolayı sevgili temalı kar küreleri, hem sizi hem de kışı yansıtır. Aslında sevgilinize kar küresi hediye ederken birlikte geçirdiğiniz o güzel sevgililer gününü de hediye etmiş olacaksınız.
Kar küreleri klasik,  sadece içinde kocaman bir kalp olan ve salladıkça kar taneleri yavaş yavaş dökülen bir küre değildir. Hediye Rengi, klasik çizgileri aşıyor. Hediye Rengi’nde kar küreleri ışıklı, gece lambalı, müzikli, 360 derece dönebilen, farklı ambiyanstaki sevgili figürlerinin olduğu kürelerdir.



Sevgilinize hediyesini ay ışığı altında verecekseniz aydaki romantik sevgililer temalı bir kar küresi alabilirsiniz. Romantik bir piknik sonrası orman temalı müzikli bir kar küresi enfes olur. Denize karşı bir yemek yiyip bankta birbirinize sarılıp otururken sanki o an ve sizin için yapılmış hissine kolaylıkla kapılacağınız bir kar küresine hiç kimse hayır diyemez. Birlikte yıllar geçirdiğiniz sevgilinize “Çok yaş almış olduğum zamanlarda bile yanında olacağım.” mesajı veren nine ve dede temalı müzikli bir kar küresi çok anlamlı bir hediye olacaktır.

17 yorum:

  1. gerçekten çok tatlı bir hediye seçeneği kar küresi♡

    YanıtlaSil
  2. belli bir süre sonra bunlar pek kesmiyor ya neysekine teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha bu yorum da çok orijinal teşekkürler ama kar küresi modası hiç eskimiyor biliyor musunuz :)!!!

      Sil
    2. eskimiyor da belli bir süre sonra bumudur a dönüyor iş :)

      Sil
    3. Şöyle evet o oluyor ama yaş grubuna göre değişiyor tabi bu konular :) ama hem nostaljik hem de sürekli saklanabilecek bir hediye olması her zaman güzel.. Ben sizi farklı hediye seçenekleri için sayfaya davet edeyim orada çok daha farklı şeyler bulabilirsiniz :)

      Sil
    4. ümran hanım takip ediyorum ama farklı bir sayfa mı

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Herşey zamlandı bu ara malesef.. pazar market kendini aştı :)

      Sil
  4. Ben de esime icinde resmimiz olandan hediye etmistim 😊

    YanıtlaSil
  5. Klasik ama güzel hediyeler

    YanıtlaSil
  6. Sitenizi yeni fark ettim ve hemen takibe aldım, benim siteye de beklerim, geniş kitleler oluşturmak daima güzeldir...Selam ve Dua ile...

    1111. takipçiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksiniz çok mutlu oldum elbette geliyorum blogunuza:) sevgiler...

      Sil

Post Top Ad