Post Top Ad

Düğün Makyajı Koleksiyonu: Flormar Bride to Be

Düğün sezonunu çoktan açtık değil mi :)? Nasıl makyaj yapacağım, hangi tonları kullanacağım ya da düğün makyajımda neler olmalı gibi sorular kafanızı kurcalıyorsa hiç de telaş etmeyin! Çünkü Flormar yaza öyle bir atak yaptı ki sizi hem bu dertten kurtaracak hem de gelinlerle birlikte, nedimelerin ve davetlilerin de çok işine yarayacak harika bir koleksiyon sizinle: Flormar Bride to Be!

flormar düğün makyajı ürünleri

Soft tonlar, göz alıcı bir makyaj ve bakımlı tırnaklar! Ve bir de şahane dantel detaylı ambalajlar.. Ambalajlarının güzelliğine bittim diyebilirim o kadar zarif dokular işlenmiş ki! Huzur dolu... Flormar Bride to Be Koleksiyonunda birbirinden güzel ten ürünlerine rastlayacaksınız. Dudak makyajı olarak tek bir seçenek sunulmuş ama o seçenek olan Dreamy Lip Cream mat ruj da neredeyse tüm koleksiyona bedel diyebilirim! O derece rujun yapısına bayılacaksınız, detayları yazının ilerleyen bölümünde aktaracağım.

Koleksiyonun en dikkat çekici ürünlerinden biri bu toz higlighter Diamond Loose Highlighter. Yapı ve ambalaj olarak transparan pudralara oldukça benzeyen bu aydınlatıcı, incecik toz bir yapıda ve içinde su bulunan küresel tozlar nemin cilde hapsolmasını sağlıyor. Cilde ipeksi ve hafif bir ışıltı vermeyi vaat eden bu ürün sitede 39.99 tl.


Yine koleksiyonun göz alıcı ürünlerinden soft tonların hakim olduğu far paleti Eyeshadow Bouquet de 6 farklı renk tonuna sahip. Aynalı bir ambalajda ve farların yapısı incecik ve yumuşacık. Hem parmakla hem de fırçayla rahatlıkla uygulama yapabiliyorsunuz. Yarı mat ve ışıltılı tonlar hakim. Gönül isterdi ki paletin daha çok renk seçeneği olsun :) Sitedeki satış fiyatı 49.99 tl.

flormar düğün makyajı far paleti

Flormar Satin Touch Compact Powder; hepsinden önce ambalajıyla ve hemen içerisindeki korunak kapağıyla dikkatimi çeken bir ürün oldu. Çok da güzel düşünülmüş. Yine incecik yapıda ve 6 farklı renk seçeneğine sahip. Pürüzsüz bir cilt ve makyajınızı (fondöten ve kapatıcınızı) sabitlemek için oldukça kullanışlı bir ürün. Sitedeki fiyatı 49.99 tl.

flormar düğün makyajı pudra

İçlerinde benim en favorim olan ise bu Romance Volume Maskara. Birkaç gündür de makyajlarımda kullanıyorum zaten ve diğer koleksiyonlarına göre bu maskarayı oldukça sevdiğimi söylemeliyim! Kirpikleri hem çok güzel ayırıyor hem de çok güzel hacim ve kalınlık veriyor. Verdiği siyahlığı da çok sevdim! Ambalajı zaten seyirlik :) Kullanıkça da performansı daha da güzelleşiyor diyebilirim. Fiyatı 39.99 tl. Makyajımda uygulanmış halini yazının en altında göreceksiniz :)

flormar düğün makyajı maskara

Koleksiyon yıldızı Creamy Lip Cream rujlara ise bir alkışınızı alırım! O nasıl bir yapı, o nasıl bir sürüm ve yoğun renk pigmentidir. Bayıldımmmm! Bendeki rengi 03 Bride to Be. Nefiss bir kiremit kahve. Rujun öyle güzel bir yapısı var ki bi kere dudaklarda kesinlikle iz yapmıyor, fırçası şahane bir uygulama yapıyor ve rengi de kısa süre içerisinde sabitleniyor. Yalnızca dişlere bulaşma olayı var ki ona da dikkat etmenizi önereceğim. Yarı mat bir yapısı var ve yapışkan bir his bırakmıyor.

6 farklı renk seçeneği ile fiyatı 34.99 tl.

flormar bride to be ruj

Son olarak da makyajınızı sabitlemeniz için bir sprey Wedding Day Makeup Fix Sprey ( papatya özü ve salatalık suyu içeriyor) ve 6 farklı renk seçeneği ile Dreamy Look Nail Enamel ojeler koleksiyonu tamamlıyor. Ojelerden bendeki 004 Beach Bride. Tam bir yaz rengi ve tırnakları süper fresh gösteriyor. Hemen uyguladım bile bakınız aşağıya :)


Sonuç olarak koleksiyon hem doğal ve göz alıcı makyajı ön plana çıkardığı hem de ambalaj şahaneliğine imza attığı için bence son zamanların en güzel koleksiyonu olmuş diyebilirim. Düğün makyajı deyince mesela benim aklıma oldukça soft tonlar ve narin bir çiçek kadar zarif detaylar gelir. Koyu tonlar ve renklerden asla hoşlanmam ve o özel günü bu renklere boğmanızı asla tavsiye etmeyenlerdenim. Koleksiyonu incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ve benim koleksiyon ürünleri ile yaptığım makyaj ile rujun rengi :)


flormar bride to be far paleti

flormar dreamy lip color ruj kullananlar

Sizin düğün makyajı hakkındaki düşünceleriniz neler? :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

20 yorum:

  1. Yaz düğünlerinin başlayacağı bu günlerde çok önemli puf noktalarıniz bizlere yol gösteriyor
    Teşekkürler editor

    YanıtlaSil
  2. Ben düğün makyajlarında hep sadelikten yanayım, yok gibi yapılmış göz makyajı iddiali bir rujla tamamlanabilir. Kiremit kahve olan ruja bende ba-yıl-dım. Fotoğraftan da pek yapış yapış değil gibi duruyor ve en önemli özellik bu benim için.👏

    YanıtlaSil
  3. Yaz yaklaşıyor. İnsanları nişine yarayacak bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Ya sende far falan ne kadar güzel kuşum, benim göz kapaklarım düşük ya o yüzden yapsamda gözükmüyor:( Tavsiyen varsa alırım, ameliyat şart sanırım :S :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim öncelikle :)!!! Ya göz kapağı düşük olunca öyle oluyor maalesef ama ameliyat öncesi şu giz kapağı kaldırma bantlarını bi denemelisin yurtdışında falan satılıyordu sanırım:)

      Sil
  5. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım.
    Düğün makyajı sade olmalı bence. Güzel önerileriz için teşekkürler
    Bana da uğrarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa :) Hoşgeldiniz öncelikle çok teşekkür ederim elbette hemen uğrayacağım ben de 🤗🤗😍

      Sil
  6. Renkler çok tatlı canim 😘

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir koleksiyon olmuş, ambalajları çok cici :)

    YanıtlaSil
  8. Off, cidden koleksiyon hem ambalaj, hem de yapı/renkler olarak yıkılmış bu sefer! Yiğidi öldür ama hakkını yeme, demişler ya, aynen böyle hissettim! Güle güle kullan Ümran'cım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakkkkkk dimi bomba bir koleksiyon olmuş bu sefer! Beğenmene de çokk sevindim teşekkürler canım benim :)!!!

      Sil
  9. çok tatlı ve zarif olmuş umarım desenleri silinmez..

    YanıtlaSil
  10. Bu seriyi aşırı merak ettim inceleyeceğim en kısa sürede belki alacağım bir şeyler vardır.

    YanıtlaSil

Post Top Ad