Post Top Ad

Hastane Çıkışı

Bebek sahibi olacaklar için özellikle doğuma az kalan günlerde yoğun bir hazırlık başlar. Özellikle hastaneye giderken kendiniz ve bebeğiniz için oluşturacağınız hastane çıkışı çantası için neler gereklidir ve nasıl bir hazırlık yapılmalıdır?

Neden Hastane Çıkışı?

Evinizde yaptığınız bebek odası hazırlıkları ve kendiniz için yapılan alışverişler yanında o özel an için hastaneye giderken elbette ki hazırda bulundurmanız gereken malzeme ve ihtiyaçlar tam olmalıdır. Hastane günleri telaş içerisinde geçecektir. Doğum anı, sonrası, ziyaretçiler ve hayata yeni gözlerini açan bebeğinizin ihtiyaçları derken bu yoğunluk içerisinde mutlaka bazı gereklilikleri önceden belirlemeniz gerekir. böylece gereksiz panikler de yaşamamış olursunuz.


Hastane Çıkışı İçin Gerekli Olanlar

Doğum için hastaneye giderken hazırladığınız doğum çantası gibi çıkışta da ihtiyaç duyacağınız ürünlerin eksiksiz olmasına özen gösteriniz. Yeni doğan bebeğinizin için oldukça önemli olan bu ürünler konusunda size bilgi vermek istiyoruz. Hastane çıkışı anında önceden hazırlık yaparak her türlü tedbir ve ihtiyacı alırsanız evinize giderken son derece rahat ve konforlu bir olanak yaşarsınız. Öncelikle sağlıklı bir doğum yapmış ve minik bebeğinizi kucağınıza almış olmanın mutluluğunu yaşamanız her şeyin başında gelir. Normal doğum veya sezaryen doğum yapmış olabilirsiniz sonuçta yorgun düşen bedeniniz ve farklı bir duygu yoğunlu içinde olacağınızdan etrafınızdaki her şey sizi telaşa sokmayacak şekilde ve eksiksiz olmalıdır. Online alışveriş sitelerinin en büyük kolaylığı ihtiyaç duyacağınız hastane çıkışı ürünlerini size tam ihtiyaç duyacağınız şekilde sağlıyor olmasıdır. Bebek hastane çıkışı setleri tam da bu ihtiyaçlara cevap verecek niteliktedir.


Hastane Çıkışı Ürünleri

Bebek kombinleri bebeğiniz için doğru seçimlerden biri olacaktır. Koruyucu ve sıcak tutan sağlıklı ürünlerden üretilmiş bu kıyafetler içinde bebeğiniz konfor içinde olacaktır. Hastane çıkışı için çantanızda olması gerekenler içinde çıtçıtlı body, zıbın, patik, eldiven ve bebek beresi mutlaka olmalıdır. Henüz yeni doğmuş bebeğinizi mevsim ne olursa olsun sıcak tutmanız ve hava koşullarına karşı korumanız gerekmektedir. Battaniye ve göbek bağı gibi ürünler de mutlaka bulundurmanız gerekenlerdendir. Minik yavrunuzun cinsiyetine göre giyeceği hastane çıkışı seti modelleri ve satışı için www.bebelive.com adresini ziyaret edebilir, en güzel ve en ekonomik modelleri seçerek sahip olabilirsiniz.


8 yorum:

  1. Oyyss ne tatlışlar yerim ki ama bebiş doğacak ben daha heyecanlıyım :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı ikisi de :-)))

    YanıtlaSil
  3. Çok minnoş ya takımlar :) yeni bebek kokusu geldi burnuma ^_^

    YanıtlaSil
  4. Burdan bakınca bile insanın içi kıpır kıpır ediyor bir de minicik bedenlerin üstünde görünce insan dayanamaz herhalde :)) Harika ya çok güzel düşünülmüş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi hayali bile güzel o minik tatlı bedenlerde oyyy oyyyy :)!!!!!

      Sil

Post Top Ad