Post Top Ad

Yıldız Baskılı Siyah Elbise

Uzun süren bayram tatilinin ardından herkese merhabalar.. Öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum umarım gönlünüzce bir bayram geçirmişsinizdir :) Haftaya bu güzel yıldız baskılı elbiseyle giriş yapayım dedim ve aslında biraz da geciktirdiğim bir kombin oldu :) 29. hafta göbişi ile birlikte çektiğimiz kombinimizi umarım siz de beğenirsiniz :)

Öncelikle yıldız baskılı siyah elbise Shein sitesinden. Tül detaylı incecik, kolları lastikli, midi boy yaka ve etek detayı oldukça güzel ve fırfırlı eteği olan bu elbiseyi ben çok beğendim!!! :) Özellikle elbisenin asimetrik gelen etek detayı ona çok hoş hava vermiş ve oldukça da rahat ettiğim bir elbiseydi ilerlemiş hamişliğime rağmen :)

Shein alışverişlerinizde unutmadan sizler için de %15 indirim kodu tanımladık: 2pemb15. 30 Haziran a kadar kullanabilirsiniz. Hazır yaz gelmişken birbirinden güzel modellere bi göz atın derim. Türkiye'ye de sorunsuz gelen alışveriş yerlerinden biri olunca rahatlıkla önerebileceğim bir yer Shein.

Vintage çantam ise tam 2 aya yakındır beklediğim bir Rosegal alışverişimdendi. İlk defa bu kadar gecikti ama neyseki geldi :) Muhtemelen yeni ürünlerde olduğu için stoğu geç yenilendi. Çanta tam yazlık efil efil püskül detaylı ve her bi detayından şirinlik akan çok şeker birşey :) Sapındaki çiçek detayları bile ayrı bir havalı! Bu arada Rosegal alışverişlerinize özel %20 indirim kodunuz da: RGT20.

(Enjoy 20% Discount with coupon: RGT20)

Umarım kombini beğenirsiniz :) Hepinize harika bir hafta diliyorum !!!! Kombin detaylarına postun en altındaki linklerden ulaşabilirsiniz.

siyah balık elbise

2019 elbise trendleri

hamile kombinleri

vintage çanta modelleri

Elbise: Shein
Çanta: Rosegal

18 yorum:

  1. elbise çok yakışmış..Allah bir nefeste kurtulmayı nasip etsin sağlıkla al kucağına bebeğini...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok teşekkür ederim... Aminn inşallah ne kadar güzel dua çok teşekkür ederim 🙏🙏🥰🥰🥰

      Sil
  2. Çok yakismis tanıtım için teşekkürler
    Çantaya da bayildim

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz elbiselere bayılıyorum gerçekten çok hoş duruyorlar.

    YanıtlaSil
  4. çok yakışmış canım sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. Ya ne kadar tatlı bir gebe oldun sen, bayıldım! Elbisenin duruşu da harika. Çanta da tam yazlıkmış. Güle güle giy ve kullan hepsini. Çok öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canım arkadaşım öyle görünüyorsa ne mutlu bana :) bitanesin!!! Çok çok teşekkür ederim canım benim 🙈🙈🎊🎊🎊

      Sil
  6. elbisene bayıldım canım cok tatlı :)

    YanıtlaSil
  7. Yıldızlı simgelere işaretleri hep severim,çook yakışmış yine !! bu arada makyaja ihtiyacın yokmuş canım gülüşün makyaj çünkü maşallah <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de seviyorum yıldız desen,n, ayrıca çok tatlısın güzel yorumların için çok mutlu oldum çok teşekkürler fıstık :)!

      Sil
  8. elbisen çok yakışmış. Ben de aynı elbiseyi seçmişim :)) ama henüz kargoda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne güzell güzel seçim yapmışsın sen de şimdiden güle güle kullan canımm :)

      Sil
  9. Çok güzel bir elbise
    iyi günlerde kullan kuzum

    YanıtlaSil

Post Top Ad