Post Top Ad

Avon True Stik Bronzlaştırıcı / Golden Touch

Bu aralar günlük makyajımın olmazsa olmazları arasına giren ve  #avonkalpyaz paketi ile elime ulaşan çok tatlı bir üründen bahsedeceğim size :) Avon True Bronze&Glow Bronzer Stick. Ciddi anlamda oldukça kullanışlı, hafif yağlı yapısı ve orta derecede pigmentasyonuyla makyajınıza farklı bir hava katacak bu bronzer stik, özellikle de bronz makyaj sevenlerin elinden düşmeyecek :)

avon bronzer stik

Avon True Stik Bronzlaştırıcı iki farklı renkten oluşuyor ve fiyatı şu an bildiğim kadarı ile online de 87 tl. Bendeki rengi tam da benlik olan Golden Touch. Ürün 8 gr'lık bir ambalajda, asansör kapaklı ve oldukça kolay kullanıma sahip, simli değil ışıltılı bir yapıya sahip olan ve bu yüzden de elmacık kemiklerinize çok hoş ve doğal bir bronz efekt veren çok tatlı bir bronzer. 

Yumuşacık bir yapısı var. Dağılımı ve yerleşmesi çok kolay. Ben zaten bronzer fırçam ile ürünü iyice dağıtıyorum ve üzerine de en sevdiğim yine benzer tonda bir allık uyguluyorum ve çok tatlı bir bronz makyaj elde ediyorum. Sıcacık ve yaldır yaldır verdiği görüntü çok hoşuma gidiyor! Hemen aşağıda bknz uygulamalı hali :)

avon bronzer stik yorumlar

Yanılmıyorsam kullanan çoğu kişi de ürünü çok sevmiş ve günlük makyaj rutinine eklemiş benden demesi :) Bronz makyaj aşıkları ürünü hemen incelemek ve makyaj koleksiyonunuza eklemek için buradan inceleyebilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

Şimdiden harika bir hafta sonu dilerim :)!

4 yorum:

  1. normalde kullnamıyorum ama aklımda olsun..

    YanıtlaSil
  2. Aynen ben de elime geçtiği günden beri çok severek kullanıyorum! Ama ben bronzer üstüne allık/aydınlatıcı gibi uyguluyorum ve görünümüne bayılıyorum!!!! Güle güle kullan Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle de şahanee olur sen de güle güle kullan canımm :)!!!

      Sil

Post Top Ad