Post Top Ad

Renkli Saç Bantları ve Mayo Alışverişim / Rosegal

Şu sıralar malum hamişlik tatili pek değerlendiremediğim doğrudur. Neyseki yazın başları birkaç ufak seyahatim oldu da onlarla kendimi motive ediyorum :D Artık tüm enerjimi ve tatille ilgili heveslerimi inşallah tosbikle beraber seneye yaza saklıyorum. Öyle olunca Rosegal'de gezinirken birkaç mayo alışverişi yaptım. Gidemesem de kenarda dursun diye :D Onlardan biri de yine yaz için sıklıkla kullandığım saç bantları ile geldi. 

renkli saç bantları

Renkli saç bantlarını evet bu yıl oldukça fazla kullandım ve kullanıyorum. Her dönem insanın saç stili ve tercihleri değişiyor malum. Bu yıl da en sık tercih ettiğim saç aksesuarları bu renkli saç bantları oldu. Rosegal'de de yine böyle sanki şaldan bozma yapılmış gibi bantları görünce orijinal ve değişik buldum ve birkaç rengini de mayo siparişime ekledim. Valla zaten gündelikde de çok pratikler. 

Seçtiğim mayodan biri ise buydu. Diğeri ikinci part ile gelecek muhtemelen :) Bu etekli mayo modeli ise iki parçadan oluşuyor. Şortlu olanlardan. Üst kısmı destekli. Ve etek kısmı da hareketli. Yine rahatlık adına seçtiğim bir parçaydı bu. Diğeri biraz daha afilli ama o daha gelmedi tabiki bekliyorum :D Rosegal'in mayolarını seviyorum o yüzden buldukça da alıp kenara koyuyorum.

etekli mayo modelleri

trend mayolar

Umarım sizler de beğenmişsinizdir. Ürün linklerini en aşağıda bulabilirsiniz :) 

The huge profitable discount code:RGN20  and expiry date(2019-12-31), Over $30.00, save $5.00; Over $40.00, save $8.00; Over $50.00, save $10.00; Over $60.00, save $12.00; Over $70.00, save $14.00; Over $80.00, save $16.00; Over $100.00, save $20.00 !

İkili mayo: Rosegal
Saç bantları: Rosegal

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim 😍🤗🤗

      Sil
  2. saç bantlarına bayıldım sana da çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canımsın valla bu ara bide kullanışlı anlatamam😍🤭🤭

      Sil
  3. Saç bantlarını çok seviyorum ama ban asla yakışmıyor! Sende nasıl durduğunu merakla bekleyeceğim. Mayonun da üst kısmını çok beğendim. Güle güle giy, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da çok yakışıyor diyemem aslında ama bazen kullanmayı çok seviyorum :) Çok teşekkürler Başakcımm :)

      Sil
  4. mayonun şekerliği :) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil

Post Top Ad