Post Top Ad

Rosegal Alışverişim

Selamlar herkese.. Geçtiğimiz günlerde Rosegal'den yaptığım alışverişimden bahsetmiştim. Daha doğrusu bir kısmından şimdi de gelen ikinci etaptan bahsedeyim. Bu ürünler birazcık gecikti sanırım stokta yoktu ve gelmesi zaman aldı :) Bazen böyle şeyler de yaşayabiliyorsunuz. Neyseki alışverişim sorunsuzca elime ulaştı. Bu gelenlerden biri benim çok sevdiğim ve yavruma diye aldığım tam da havalar soğurken çok işimize yarayacak bu tatlı müslin oldu :)

müslin modelleri

Bi tarafı yumuşacık pamuklu ve diğer tarafı da desenli çok şirin bir müslin örtü :) 80*100 ebatında ve 30 derecede yıkanabilir, ütülenebilir çok kullanışlı birşey. Şu ara havalar serinlerken de tam işime yarayacağı için seviniyorum. Yurtdışından artık sadece giysi  ayakkabı değil böyle bebeğim için parçalar da alabiliyorum. Rosegal bu konuda çok çeşitli. Fazlaca seçim imkanı sağlıyor ne güzel!:)

mevsimlik müslin

Bir diğer parçam ise bu gökkuşağı deseninde çok beğendiğim tankini modeli oldu. Altı yüksel bel üstü göbekten bağlamalı hoş bir model. Daha önce pek tankini denemesem de bi deneyeyim dedim :) Doğum sonrası bakalım nasıl duracak ilerleyen dönem göreceğiz :D Bu yıl tatili de pek değerlendiremediğim için hamilelik vs derken seneye torpil geçmek istiyorum kendime o kesin :)!

tankini modelleri

İşte son dönem gelen alışverişlerimden biri de bu şekilde. Umarım beğenirsiniz. Ürün detaylarını aşağıya koyacağım linklerden imceleyebilirsiniz :) 

The huge profitable discount code:RGN20  and expiry date(2019-12-31), Over $30.00, save $5.00; Over $40.00, save $8.00; Over $50.00, save $10.00; Over $60.00, save $12.00; Over $70.00, save $14.00; Over $80.00, save $16.00; Over $100.00, save $20.00 !


Müslin: Rosegal
Tankini: Rosegal

9 yorum:

  1. İkisi de çok şirinmiş, bebeğin de sen de güle güle kullanın! :)

    YanıtlaSil
  2. Battaniye çok tatlıymış, oyun örtüsü gibi de kullanılabilir sanki. Tankiniyi de keyifli günlerde giy Ümran'cım :) Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tabi onu düşünmemiştim bak haklisin canim:) çok teşekkür ederim Basakcim!♡♡♡

      Sil
  3. ne tatlı şeyler almışsın güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan canım. Rosegalde gerçekten de çeşit çok olunca alışveriş daha keyifli. Bir de şu vergiler olmasa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım gerçekten şu vergiler olmasa harika olacak :/

      Sil
  5. Rosegalden ne güzel şeyler almışsın canım güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Post Top Ad