Post Top Ad

2020 Makyaj Trendleri: Newwell

Newwell makyaj ürünleri gün geçtikçe yepyeni ataklar yaparak makyajseverlerin beğenisini kazanıyor. Hem profesyonel makyaj ürünleri hem de yenilikçi yanıyla şu aralar en beğendiğim ve tercih ettiğim markalardan biri.

Şimdilerde ise yepyeni ürünleri ile karşınızda. Ben de size biraz bu ürünlerden bahsedeceğim uygulamalı makyajıyla birlikte :) Çok nefis bir Handmade Highlighter&Eyeshadow Palette, misler gibi kokan Dermacover Likit Highlighter ve pembiş kapaklı tatlı ambalajıyla Boom Volume Maskara :)

newwell yeni makyaj ürünleri

Ilk olarak Handmade Highlighter&Eyeshadow Palette den bahsedeyim :) Içerisinde toplamda 10 renk göz farı ve bir aydınlatıcı bulunuyor. Aynalı ve mıknatıs kapaklı bir ambalajda ve çantada rahatlıkla taşınabilir.. 

newwell far paleti

Farlar pigmentasyon olarak diğer ürünlerinde de olduğu gibi oldukça başarılı ve tek dokunuşta bile rengini verebiliyor. İster fırça ile ister parmaklarınızla uygulama yapabilirsiniz. Koyu renkler tabiki açık renklere göre daha pigmentli ve yumuşacık yapıları var. Uygularken hafif tozlanma yapabiliyorlar. 

Ben renk olarak özellikle aşağıdaki dörtlüyü çok beğenmekle birlikte mavi ve yeşili bi arada bulundurduğu için de bu paleti çok sevdim. Çünkü en çok lazım olan tonlar bi arada bana göre. Seyahatlerde falan tek başına bile iş görür :)

2020 makyaj trendleri

Derma Cover Likit Highlighter ise daha görür görmez o mis kokusuna müptela olduğum çok tatlı bir aydınlatıcı. Zaten ben bu aralar likitleri toz olanlara nazaran daha çok kullanıyorum ve nedense daha bir güzel duruyorlar makyajda :) Hafif ışıltılı yapısı da cildi daha canlı ve enerjik gösteriyor.

likit aydınlatıcı tavsiye

Newwell likit aydınlatıcı

Son olarak ise yine buradaki makyajımda bizzat uyguladığım Boom Volume Maskara. Farklı fırça yapısıyla kirpikleri kökten uca kavrıyor ve hacim veriyor. İlk etapta zor alışır gibi olsam da ne yalan söyleyeyim baya baya sevdim bu maskarayı. Ayrıca suya da dayanıklıymış.

hacim veren maskaralar

En güzel hacim veren maskaralar

Kirpiklerimi ayırırken çok güzel hacim de veriyor. Az buçuk yapıştırma yapabiliyor dikkat edilmezse. Ben o yüzden R.T kirpik ayırıcısını yanımdan hiç eksik etmem:) 

Ve Newwell trend makyaj ürünleri ile bir çırpıda yaptığım göz makyajını da paylaşayım sizlerle:) Umarım beğenirsiniz.. Bu ürünler başında da söylediğim gibi yeni çıkan ürünler ve hepsini de size önerebilirim özellikle likit aydınlatıcı favorim oldu diyebilirim! :)

trend göz makyajları

Sizler beğendiniz mi? Ürünlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Sevgiler...


8 yorum:

  1. Bana gelen paketteki ürünleri ben de sevdim, seninkilerin renkleri de çok güzelmiş! Maskara bende hiç yapışma yapmadı, kirpik yapısına göre çok değişiyor ürünlerin performansı tabii... Güzel günlerde kullanalım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de güle güle kullan canim benim :) Dediğin gibi kirpik yapısından olabilir ama alışma sürecinden de olabilir sonraki denemelerde yapışma pek yapmadı çünkü:)

      Sil
  2. Far paletindeki renkler çok güzel, bayıldım! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle renkler de pigmenti de şahane!!! Tavsiye ederim:)

      Sil
  3. ben de çok sevdim bu ürünleri :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad