Post Top Ad

Flormar'a Yaz Geldi: Cherry On Top Koleksiyonu

Şimdi sizleri şahane bir koleksiyon ile tanıştıracağım. Flormar'ın çok sevilen ve adeta unutulmayanlar listesine giren likit mat ruj serisi Silk Matte'ler şimdi dünyaca ünlü tasarımcı Yazbukey dokunuşuyla rengarenk ve cıvıl cıvıl konseptiyle karşınızdalar üstelik sadece sınırlı sayıda ve stoklarla! :) Flormar&Yazbukey..

flormar silk matte rujlar

Görür görmez renk tonlarına ve ambalajlarina ba-yıl-dım!!!! Şu ambalajların şirinliğine bakar mısınız? Zaten Silk Matte rujlarının hastasıyım bide böyle yepyeni tasarımlı ambalajlari falan tam yemelik olmuşlar desemm!!!!!

flormar&yazbukey

Flormar'ın dudakları kurutmayan ve yumuşacık yapısı ve dokunuşuyla Silk Matte mat rujlar eminim pek çoğunuzun da favorisi!!! Cherry On Top Koleksiyonu ise 20 farklı renkte sizleri bekliyor!!!!

Rujlar mis gibi kiraz kokuyorlar. Renklere ise çıldırdım!!! Yapıları çok çok güzel. Özellikle turuncu kiremitsi olan 44 ve gül kurusu tonlarındaki 38 ve 42 muhteşem!!! Hele de 38 Morello nefisss!!! :) Şu swachlara bakar mısınız? :) Şu dörtlü en sevdiğim tonlar oldu zaten. Kullanmayacağım bir renk yok yani.

flormar mat rujlar

Tabiki bir makyaj bloğu olarak dudakta duruşlarını da paylaşmasam olmazdı!! 


Sizler de sınırlı sayıdaki ve koleksiyon gönderisinin çok özel bir projeyle Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandığı bu özel koleksiyon ürünlerini kaçırmadan almak isterseniz hemen buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiler...

14 yorum:

  1. Thanks for the beautiful post!

    Have a nice day)  

    YanıtlaSil
  2. harika bir yazı elinize sağlık .

    YanıtlaSil
  3. Tam da ruj arayışı içindeyken çok iyi geldi bu :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler efsaneee😍😍Hemen denemek lazım😍Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle muhakkak deneyin sınırlı sayıda üretim teşekkürler:)!

      Sil
  5. dördünü de çok sevdim ve kokularına bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  6. renkler de ambalajlarda çok güzel olmuş

    YanıtlaSil

Post Top Ad