Post Top Ad

Oriflame Giordani Gold Master Creation Concealer

Herkese selamlar... Sizlere en son ki Oriflame alışverişimden bahsetmiştim ki bugün de o alışverişin bir parçası olan ve hemen denemeye başladığım Oriflame Giordani Gold Master Creation kapatıcı dan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle Giordani Gold ürünlerine ayrı bir hayranlığım var onu söyleyeyim.. Hem kalite olarak hem de ürün bazında hep diğer Oriflame ürünlerine göre bir tık üstte buluyorum bu seriyi. O yüzden her katalogda ayrı bir incelerim ürünlerini.

kapatıcı tavsiye blog

Giordani Gold Master Creation Kapatıcı; siyah gold kapaklı şık bir ambalajda, fırça uçlu ve ambalajı sıkarak ürünü fırçaya alabildiğiniz bir kapatıcı. İki rengi vardı sanıyorum bendeki Cool Porcelain rengi.

Ürün yapı olarak oldukça kıvamlı bir yapıda ve öncesinde muhakkak bir nemlendirici kullanılmasını öneririm. Ben öyle yapıyorum. Kapatıcılığı da buna bağlı olarak oldukça güzel. Göz altlarını da hafif aydınlatan ve renk olarak bir tık açan güzel bir kapatıcı :) Cilt tonunu güzel eşitliyor ve kusursuz bir görünüm sağlıyor.

oriflame giordani gold kapatıcı

Çizgilenme yapmıyor. Pudra ile sabitlendiğinde uzun süre kalıyor ve fırçaya fazla ürün gelmeden istediğiniz miktarda uygulama yapabiliyorsunuz. Bu da güzel bir artı noktası. Uygulanmış haliyle makyajım da aşağıda :)

giordani gold kapatıcı kullananlar

Eğer kaliteli ve performansı da güzel bir kapatıcı arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. Şu an indirimli haliyle 47 tl civarında bir fiyatı var. Oriflame Katalog dan ya da Origüzellik den siparişinizi verebilir dilerseniz de Oriflame Üyelik ile üye olup en cazip fırsatlarıyla ve kampanyalarıyla şansınızı arttırabilirsiniz.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Deneyebilirim, günlük makyaj için ideal görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel günler için de olur kapatıcılığı oldukça güzel canim...

      Sil
  2. Güzel bir ürüne benziyor, denemeye değer. Sevgiler💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim çok teşekkür ederim sevgiler ♡♡♡

      Sil
  3. Makyaj urunlerını cok severım bu markanın nedense <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seviyorum canım genelde de memnun kalıyorum hep ♡

      Sil

Post Top Ad