Post Top Ad

Sosyopix ile Zamanda Yolculuk

Eskiden anıları taze tutmak gerçekten hiç bu kadar kolay değildi.. Hatırlarım çok az kişide vardı şipşak fotoğraf makineleri falan ya da bir fotoğraf çekinip saklayacağız ya da çoğaltacağız diye kırk takla atardık..


Sosyopix pola kart


Teknolojinin gözünü seveyim ki şimdikiler çok şanslı.. Çünkü anıları taze tutmanın binbir türlü yolu var hele de anı kartları.. Üstelik iki dakikada istediğiniz tüm resimleri seçip anında bu anıları ölümsüzleştirebiliyorsunuz ya da  onları en sevdiğiniz objeye bastırıp ömür boyu saklayabiliyorsunuz şahane değil mi....


Sosyopix bu konuda yıllardır en iyisi diyebilirim. Evde bir sürü polakartım, anı çerçevem ve resimli kupalarımın kaynağı kendileridir. Hem kolayca ister online dan ister de uygulamasını indirip saniyeler içinde anılarınızı istediğiniz şekile döküp bastırabiliyor ya da en tatlı karelerinizi hiç düşünmeden bi esere dönüştürebiliyorsunuz..


resimli kupa sosyopix


Kargolama deseniz yine bir o kadar özenli ve hızlı. Herşey en iyi şekilde ve en titiz haliyle elinize ulaşıyor.. Daha ne olabilir ki.. Sizler de zamanda bir yolculuk yapıp en güzel en değerli anılarınızı istediğiniz şekilde (pola kart,anı defteri,anı çerçevesi,magnet,klasik fotoğraf baskısı veya fotokitap) bastırıp sonsuza dek sizinle yaşatabilirsiniz :)!!!


Üstelik baskı kalitelerini de çok seveceginize eminim.. Parlak, mat, renkli çerçeve nasıl arzu ederseniz birçok seçeneğiniz var ve 150 tl üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz ..


Sevgiler...

7 yorum:

  1. Bilgilendirici bir yazı olmuş hocam elinize sağlık. Teknoloji gerçekten büyük bir nimet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi cokk teşekkür ederim cok sagolun :) Teknoloji güzel kullanildiginda gerçekten büyük nimet!!!

      Sil
  2. saol yaaa iyi fikirmiş ivit :)

    YanıtlaSil
  3. Sosyopix'i ben de çok seviyorum. Hem dediğiniz gibi anılarımız kaybolmuyor hem de bir sürü hediye seçeneği var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett uzun zamandır en güzel ani çoğaltma yeri çok seviyorum ben de burayı :)

      Sil
  4. Bardaklara yaptığınız sanatı seviyoruz
    men leather wallet

    YanıtlaSil

Post Top Ad