Post Top Ad

Golden Rose Professional Göz Farı Paleti İnceleme

Sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmez renk tonları ve yakışanı tabiki kahve ve tonlarıdır. O zaman işte bu palet tam da aradığınız palet. Golden Rose Profesyonel serisinden olan ve 103 numaralı Brown Line olarak geçen palet bu. Renk tonları sizi çok etkileyecek ve ortaya harika göz makyajı çıkaracak kapasitede. Sonbaharın sıcak tonlarını taşıyan bu paleti eminim çok seveceksiniz :)


Palet toplamda 5 renkten oluşuyor. Sağdaki üç renk göz makyajınızı hareketlendirecek ve adeta etkileyici bakışlar ortaya koyabilecek renkler. Bu renkleri göz kapaklarınıza ve çukur bölgelere güzel bir şekilde karıştırarak uygulayabilirsiniz. Soldaki iki açık tonu ise göz pınarlarınıza ve kaş kemiklerinize aydınlatıcı olarak uygulayabilirsiniz. Alt ton olarak da kullanabilirsiniz.

Ayrıca renkleri sizler için swatchladım daha yakından görebilmeniz için :) Ama ne derecede başarılı oldum o tartışılır :))


Paletteki renkler yumuşacık ve kadifemsi bir yapıya sahip. Şimdiye kadar edindiğim hem en uygun fiyatlı ve hem de o fiyata karşılık en güzel kapasiteli palet diyebilirim. Yumuşacık olan farı kolaylıkla sürebiliyorsunuz.Hafif de ışıltıları makyajınıza hareketlilik katıyor belli belirsiz.

Renkler sıcak olduğu kadar birbirleri ile uyumlu olduğu için tondan tondan geçişlerde hiç zorluk yaşamıyorsunuz :) Ayrıca harika gölgeler de ortaya koyabilirsiniz.

Palet genel anlamda çok seveceğiniz ve elinizden düşürmeyeceğiniz bir palet. Mutlaka edinin derim. Onun dışında sormak istediklerinizi ve yorumlarınızı merakla bekliyorum.

Sevgiyle kalın

24 yorum:

  1. Renkler güzelmiş gerçekten bu Ata bende bir bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. Bakır renklere bayılıyorum, bu palete bakmam lazım en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende çok seviyorum bu renkleri cok iyi geldi bana :)

      Sil
  3. Ben de bu renkleri çok seviyorum. Palet birçok yönden alınası fakat renk verme konusunda biraz zayıf. Mutlaka baz ile kullanılmalı diye düşünüyorum :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen baz kullanıldığında daha da kalıcı ve güzel duruyor, sevgiler :)

      Sil
  4. Renkler tam günlük kullanıma uygunmuş. Milyon tane farım olduğu için daha seçici davranmaya çalışıyorum artık. Yoksa kesin alırdım.

    YanıtlaSil
  5. gerçekten hem benlik hem de kışa yakışan renkler :)

    YanıtlaSil
  6. Banko renkler her makyajda kullanılabilir paletmiş güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ya herşeye gidiyor çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Bu Golden Rose bayagi kaliteli olmaya basladi. Yurt disinda yok ama... Türkiye´ye gidince bu, pastel ve bir kac markadan daha mutlaka bir seyler aliyorum.

    YanıtlaSil
  8. tam benim renklerim :)

    YanıtlaSil
  9. bende var sanki bu güzel ve kullanışlı bir palet..

    YanıtlaSil
  10. Alınması gereken bir paletmiş :)

    YanıtlaSil
  11. Kahve tonlarını çok seviyorum ve ela göz rengine sahip olanlarda ayrı bir havası oluyor...mesela bende:) renklerin birbirine yakın olması ayrı bir avantaj

    YanıtlaSil

Post Top Ad