Post Top Ad

Gül Mayasının Cilde Faydaları

Gül suyu kadar gül mayasını da son dönem çok fazla duymuş olabilirsiniz.. Çünkü cilt bakımında sıklıkla kullanılan ve en güzel etkiye sahip ürünlerden biri de gül mayası. 


gül mayası nasıl kullanılır


Gül suyu ile Gül Mayası arasındaki fark nedir?


İçindeki yağ oranıdır. Gül mayasının içindeki yüksek yağ oranı mayayı daha kıymetli kılar ve iyileştirici özelliği gül suyuna nazaran daha yüksektir. Bu yüzden daha zor bulunan bir ürün.


Ben de Harrem markasının Gül Mayasını kullanıyorum. Harrem Gül Mayası; Isparta'da yetişen ve Mayıs ayında güneş doğmadan elle tek tek toplanan "Rosa Damascena" güllerinde elde edilen çok değerli ve saf gül suyunu asla aratmayan şahane bir cilt bakım ürünü..


gül mayası faydaları


Harrem Gül Mayası; cildimi hem besliyor hem rahatlatıyor. Ayrıca antiaging ve antioksidan etkili. Sıkılaştırıcı özelliği de var. Özellikle sıcak yaz günlerinde cildimi hem nemlendiyor hem canlandırıyor ve ferahlatıyor bunu seviyorum.


gül mayası kullananlar


Gül Mayası Nasıl Kullanılır?


Ben buzdolabında beklettiğim bu ürünü her gün sabah uyanınca ve akşam yüzüme direk uyguluyorum ve kurumasını  bekliyorum o kadar. Mis gibi de bir kokusu var tertemiz :)


Gül Mayası'nı ayrıca makyaj öncesi de makyaj bazı gibi kullanabilirsiniz. Her cilt tipine uygun bir ürün ve Harrem ürünlerini genel olarak seviyorum zaten.. 


Sizler denediniz mi?

2 yorum:

  1. Daha önce duymamıştım. Denemek isterim. Teşekkürler 😊🤚

    YanıtlaSil

Post Top Ad