Post Top Ad

#MADAMFİKİRMERHABA2016 SPONSORLARI PART 2

Merhaba arkadaşlar bu yazımda da #madamfikirmerhaba2016 sponsorlarımıza kaldığım yerden devam edeceğim.

Mutfak benim hiç çıkmadığım yerlerden biridir evimde. Yemek yapmayı ve yeni şeyler keşfetmeyi hep sevmişimdir. Yuva Maya da bizlere mutfağımızı şenlendirecek çok güzel ürünler göndermiş. Çok teşekkür ederim :)


Makyaj fırçalarının temizliği ve hijyenliği cildimiz için çok önemli. Bu hususta @vpleksihome bizlere harika organizerleri ile eşlik etti. Çekiliş ile verilen bu organizerlerin şanslılarından biri de bendim çok sevindim. Makyaj fırçalarım artık tozlanmayacak :)


Yine Splat bizlere professional serisinden Aroma Terapi diş macununu göndermiş ilk kez deneyeceğim için mutluyum. Ayrıca 100 ml'lik ambalajlarda uzun süreli deneme imkanı bulabileceğim.


Bake and More bizlere şirin mi şirin yapışkanlı notlarından ve pembe cupcake setinden göndermiş. Çok tatlılar, sitelerinde birbirinden güzel ürünler var sürekli keşifdeyim :)


Saçları özellikle hızlı uzattığı konusunda epeyce namını duyduğum saç bakım markası Revox da saç bakım maskeleri ile bizlerleydi ve Gamze Hanım o gün bizlere ürünleri hakkında güzel bilgiler verdi.


Takı ve aksesuar denildiğinde ne kadar düşkün olduğumu herkes bilir :) İlbay Çini  bizlere birbirinden güzel takı setlerinden göndermiş, lale detaylarına bayıldım, gerçekten harika işlemeleri var ve çok şık duruyorlar.


Lavera ürünlerini daha önce deneyimleme şansım oldu ama kozmetik anlamında idi. İlk kez etkinliğimize sponsor olan Lavera Türkiye sayesinde Lavera ve Aloree'nin birbirinden güzel bakım ürünlerini de deneyeceğim. Hepsini sizler için inceleyip ayrıca yazacağım. Ürünleri organik biliyorsunuz ve cilt sağlığımız için bu özelliklere dikkat etmek şart! Ayrıca öyle güzel bir çantaları var ki bayıldım çok özenli ve dört dörtlük bir paket çok teşekkür ederim.


Nobren Parfüm de çok güzel kokan parfüm ve bambu oda kokuları ile eşlik etti bize. Parfümü açtım bile ve kokusu tam istediğim gibi hiç ağır değil :) Oda kokusu ise yağmur ferahlığı kokusu ve muhteşem.


Mustela bebek şampuanı ile bizlerleydi.


Hc Hair Care özellikle benim çok ihtiyaç duyduğum hacim şampuanı ve saçları kurtarma ve canlandırma terapisi ile bizlerleydi. İkisini de daha önce kullanıp çok memnun kalmıştım hemen kullanmaya devam.


Organik ve sağlıklı ped kullanımında bir numara Natracare de bizlerleydi, teşekkür ederiz :)


Prozinc kesinlikle son dönemde severek kullandığım ürünlerini yedeklemiş oldum özellikle saç bakım yağına bayılıyorum saçlarımı ipek gibi yumuşacık yapıyor.


Ekozkozmetik de oda kokuları ile bizleri yanlız bırakmadı. 


Son olarak da babamın sokakta bulup beslediği biricik kedimize bu mamaları gönderen ve onun midesini bayram eden bu güzellikler için @petsipariş e sonsuz teşekürler :)


Ve bizlere çok emek verip böyle güzel bir etkinliği düzenleyen güleryüzlü iyi yürekli canım dostum Madam Fikir e çok teşekkür ederim. Harika bir organizasyona imza attı. Bu güzel başarılarının devamını dilerim. Yine yeniden beraber olmak dileğiyle :)

8 yorum:

  1. hepsi birbirinden şahane ama takı setine tek kelime ile bayıldım güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  2. Ne güzel ürünler bunlar böyle. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir organizasyondu

    YanıtlaSil

Post Top Ad