Post Top Ad

Organik Sertifikalı Kozmetik Ürünleri / Ayışığı Organik

Mutlu bir Cuma.. Haftasonuna ve herşeyden önemlisi mübarek Ramazan ayına girmenin mutluluğu ve heyecanı.. Tabi ben epeydir alışveriş yapmıyorum sanki derken yine çok sevdiğim Ayışığı Organik, organik alışveriş sitesinde gezindim biraz. Neler var neler yok neler eklenmiş bir bir baktım. 

Bilmeyenler için Ayışığı Organik sitesi organik kozmetik ve organik hijyenik ürünler gibi yaşam ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz bir site. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz, alışveriş yaparken de çeşitli fırsatlardan yararlanabileceğiniz bir site. Organik kozmetik blog yazarları tarafından da oldukça merak edilen hassas bir konu.

Neyse ben de hem ihtiyaç hem de merak ettiğim bir kaç ürünü denemek adına bir alışveriş yaptım.


Alışverişin baş kahramanı her zamanki gibi Naturigin Organik saç boyası oldu. 4.6 Copper Brown ( bakır kahve). Annemin yaklaşık 3 yıldır kullandığı boyası. Neden sürekli bu boyayı seviyor ve tercih ediyoruz derseniz bi kere bu ürün organik sertifikalı. Amonyak, Paraben, SLS vs içermiyor. Hoş bi kokusu var kesinlikle boya yaparken diğer boyalar gibi gözünüzü yakmıyor ya da sizi rahatsız etmiyor. Yine beyazları kapatma özelliği çok kuvvetli bunu bizzat denedik ve gördük. 

Naturigin organik saç boyası hakkında bi kaç yazı yazmıştım bunlardan birini okumak isterseniz: organik saç boyası.


Bir diğer aldığım ürün yine organik sertifikalı ve ilk kez deneyeceğim bir marka. Miss W Volumising Maskara. Tabisi hiç şaşırmadınız dimi Ümran yine hacim veren bir maskara deneyimi yaşayacak :) Hacim hacim hacim diye bas bas bağırıyorum çünkü her maskara yazımda :) Bu maskaranın da o özelliği ve tatlı karton ambalajı dikkati çekince aldım gitti..

Tabiki detayları kullandıktan sonra yazacağım. Ama varsa bu markanın ürünlerini deneyen fikirlerini yorum olarak paylaşırsa sevinirim :)



Son ürünüm de organik pedlerini denedikten sonra çok memnun kaldığım Organyc markasının makyaj temizleme pedleri. Yüz temizleme pedi olarak da geçiyor. İçerisinde 70 tane var devasa bi miktar ne güzel kullan kullan bitmez :)

Organyc yüz temizleme pedlerinin dokusunu, dayanıklılığını ve temizlikteki başarısını ise test ettikten sonra detaylı olarak yazacağım.


Evettt bir alışveriş macerasının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. İçlerinde özellikle merak ettiğiniz bir ürün varsa belirtirseniz önce onu yazmaya dikkat ederim. O zaman ne diyelim şimdiden herkese 

HAYIRLI RAMAZANLAR..

20 yorum:

  1. Çok güzel bir alışveriş olmuş canım :) Maskarayı merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canim maskarayi ben de merak ediyorum ve hemen denemeye başladım :)

      Sil
  2. Maskarayı cok merak ettım bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle en kisa surede incelemesini yazacağım :)

      Sil
  3. maskarayı not ettim :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Organik ürün çeşitleri keşke daha çok artsa :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan Ümran'cım! Miss W'nun uzunluk veren maskarasını kullanmıştım daha önce. Hacim olanını da merak ediyordum; artık senden okuruz. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a ne güzel onun hakkındaki yorumlarını da merak ettim çok teşekkür ederim canım en kısa sürede yazarım artık ben de :)

      Sil
  6. great post :)
    Can you follow me? I follow you :)
    Have a good day!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thanks dear welcome :)! of course I coming your blog now :)

      Sil
  7. Ben biraz renklerini marketten aldiklarima göre açık buldum bendeki çikolata kahveyi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir canım anneme uyguluyoruz biz de o alıştı rengine :)

      Sil
  8. İlk fırsatta uzun uzun inceleyeceğim siteyi :)

    YanıtlaSil
  9. Organik içerikli ürünleri kullanıken çok rahat oluyor içim. Güle güle kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  10. Bazi organik diye aldigim ürünler beyazlari kapatmiyor. Bu markayi deneme sansim olmadi.

    YanıtlaSil

Post Top Ad