Post Top Ad

W7 HD Foundation / Buff

Evet hatırlıyorum da fondöten kullanmayalı uzun zaman oldu. Çünkü makyajımda genelde daha hafif olan bb kremleri tercih ediyorum. Fondötenin verdiği ağır ve yağlı görüntüyü sevmiyorum her ne kadar pudralarla sabitleştirilseler de. Tabi bu arada geçtiğimiz günlerde Konya da açılışı olan Eveshop mağazasına uğradığımda mağazadaki W7Cosmetics standı bi dikkatimi çekmedi değil. 

Daha önce yurt dışından getirttiğim bir far paletini denemiştim sadece ve fena değildi. Sonra ne olduysa birden bu W7 HD Fondöteni incelerken buldum kendimi bir makyaj bloğu olarak :)

W7 HD Fondöten

W7 HD Foundation Buff

W7 Hd Foundation; ilk başta cildime denediğimde beni rahatsız etmeyen hafif yapısını ve yine hiç fena olmayan kapatıcılığını çok sevdim ve fikirlerim hala aynı gerçekten yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve abartısız marka birçok ürünle kıyaslandığında performansı çok güzel tabiki bu benim şahsi fikrim!

W7 HD Fondöten Kullananlar

Bendeki Buff rengi. Pembe alt tonlu bir fondöten bunun birde sarı alt tonlu olanı vardı ki çok mat ve soluk bir renkti kesinlikle bana göre değildi. Toplamda 5 rengi var bildiğim kadarıyla ama mağazada 2 rengi vardı sadece.  W7 Hd Foundation Buff rengi ile cildim aşırı uyum sağladı ve her kullandığımda fondöten cildimle çok güzel bir şekilde bütünleşip makyajıma güzel bir zemin hazırladı. 

Ağır ya da yağlı bir his bırakmadı ve köşeye atıp unutup gideceğim bir ürün asla olmadı. Daha bitmeden yedeklemeyi düşünüyorum ben ilk aldığımda açılışa özel %50 indirimle 15 tl ye almıştım şu anki fiyatını tam olarak bilmiyorum gidip bakacağım :)

W7 HD Fondöten Blog

HD makyaj ve HD fondötenin bu kadar popüler olduğu son dönemlerde, benim gibi karmaya dönük bir cildiniz varsa ve ağır fondötenlerden hoşlaşmıyorsanız bence bu W7 HD Foundation Buff bi göz atabilirsiniz :)

Sevgiler

13 yorum:

  1. Bende de sarı alt tonlu olanlar iyi duruyor :) iyi seçmek lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım cilde cuk diye oturunca tamam diyorsun zaten ♡

      Sil
  2. Artık bende hiç fondöten kullanmıyorum sadece concealer o kadar o da yetiyor diye düşünüyorum bide pudra bitti. Yüzümde daha az ağırlık hissediyorum böylece sanki. HD olarak Flormarın fondötenlerini çok övdüler şimdilik. Eveshop var ise bizim burada bakacağım kesinlikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormarinkiler de güzel canım ama ben bu fondöteni cildimle çok uyumlu buldum ve çok sevdim uzun süre favorim olacak gibi ♡♡♡

      Sil
  3. Fındötensiz olmaz benim için son favorim ise catrice ve WW 😊😊

    YanıtlaSil
  4. O biota highlighter kızım tarafından da ele geçirildi.

    YanıtlaSil
  5. Ben cildime hiç bir sey süremiyorum nefessiz kalmis gibi oluyorum ama gezerken güzel ambalajlari görüp alasim da geliyor 😄😄😄

    YanıtlaSil
  6. fondöten kışın tercih ediyorum,bu kış w7 deneyelim :)

    YanıtlaSil
  7. yağlı cildim var nasıl duru acaba kusma yapar mı ?

    YanıtlaSil
  8. yağlı cildim var nasıl duru acaba kusma yapar mı ?

    YanıtlaSil

Post Top Ad