Post Top Ad

Flormar Snapstar Koleksiyonu İnceleme

Gün geçmiyor ki Flormar'ın koleksiyon hızına yetişelim ama bu pek mümkün değil :) Her koleksiyonda da bomba parçalar çıkaran Flormar yepyeni koleksiyonu ile karşınızda: Flormar Snapstar Koleksiyonu! Koleksiyon ten makyajı odaklı ve makyajda tarzını yaratmayı hedefleyen renkli ve eğlencekli bir koleksiyon. 

flormar snapstar koleksiyonu

Flormar Stay True Face&Body Foundation: Koleksiyonun yıldızlı ürünü hiç şüphesiz bu su bazlı fondöten. Cilt kusurlarını örterken hafif de aydınlık veren bu fondöteni ben çok sevdim, sanırım uzunca bi süre kullanabilirim :) Ayrıca merak edenler için 8 farklı renk seçeneği mevcut. Bendeki kumral ve açık tenlilere yakışacağını düşündüğüm sarı alt tonlu 02 İvory.

flormar stay true fondöten

Dark Cırcle Concealer & Creamy Color Corrector: Göz altındaki mor halkalarla mücadele edenler için kremsi yapıdaki, ince çizgilere dolmayan 4 farklı renk seçeneğiyle Dark Cırcle Concealer minik kavanozlu ambalajıyla çok şirin. Kullanışlılığı nasıl bilmiyorum ama parmak ya da fırça yardımı ile uygulayabiliyorsunuz. Bendeki 02 Light.

Creamy Color Corrector ise cilt rengini eşitlemek ve cildi daha kusursuz hale getirmeyi amaçlayan bir renk düzenleyici. Bu tarz ürünleri çok sık kullanmasam da hafif ışıltı veren yapısı ve nemlendiriciliği ile denemeye değer! Renginden ötürü muhtemelen 01 Orange diye geçiyor. Yapısı yine yumuşacık ve kremsi :)

Flormar corrector

flormar concealer

Twıst Up Lip Primer & Twıst Up Brow Crayon: Koleksiyonun yine en merak edilen ve en beğeneceğinizi düşündüğüm ürünleri. Biri dudak bazı diğeri kaş kalemi. Twıst Up Lip Primer, dudak makyajının daha kusursuz görünmesi ve uzun süre kalıcılığı için düşünülmüş. Kalem formundaki Flormar dudak bazı bence gerçekten bir kurtarıcı, bazı rujları sürmek ya da güzel görünmesini sağlamak tam bir çile! Pütür pütür duran ya da bi türlü sabitlenmeyen rujlara gıcık olduğumuz kesin. Ama bu yumuşacık sürümlü dudak bazını uyguladığınızda rujunuzu hem daha kolay uyguluyorsunuz hem de daha pürüzsüz görünüm elde ediyorsunuz. Kalıcılığını henüz test etmedim.

Twist Up Brow Crayon: Yine kalem formunda bir ürün. Kaş kalemlerini sıklıkla kullanıyorum o yüzden bu ürünü de çok merak ediyorum. Elimde denediğim kadarıyla yumuşacık ve kolay sürümlü bir ürün çok yakında kaşlarımda da deneyip detaylı yazısını yazacağım. Bu ürünü bence stoklarda tükenmeden denemelisiniz çok tutulacağa benziyor. Bendeki rengi 03 Dark Brown. Daha açık tonlusu 02 Medium Brown ve siyah kaşlar için 04 Black de mevcut.

flormar dudak bazı

flormar kaş kalemi

Flormar Stylish Lipstick: Ve gelelim rujlarına. Flormar'ın bu nemlendirici özelliği olan rujlarını çok seviyorum. Bu rujlar da onlardan işte. Yumuşacık yapılı, kolay sürümlü rengini hemencecik veren nemlendiricili rujlar. Ve yine bana mükemmel bir renk gelmiş :)! Nasıl sevindim anlatamam :) Kahve görünümüyle sizi aldatsa da sakın kanmayın çünkü o bir efsane vişne çürüğü/ mürdüm! Bu rengi hem cesur hem iddialı hem de çok güzel buluyorum. Renk 06 Tag Purple. Diğer 6 rengini de siteden inceleyebilirsiniz.

flormar snapstar ruj

flormar tag purple

Flormar Waterline Kajal Eyeliner: Flormar'ın göz kalemlerinin müptelası çok bilirim. Çünkü eskiden beri kullanıyoruz çoğumuz. Flormar kajal eyelinerler de "Waterline" den kasıt suya, neme ve sıcağa dayanıklı kalemlermiş :) Yaz sıcakları bitmeden test etmek istiyorum açıkçası. Eğer gerçekten dayanıklıysa bravo demeden edemem. Çünkü kalemler genelde dağılan, eriyen türler. Bu kajal kalemlerin 4 rengi mevcut bendeki 04 Black.

flormar kajal eyeliner

Evet geldik koleksiyon incelemesinin sonuna. Bu sadece koleksiyon hakkındaki ilk izlenimlerimden oluşan bir yazı oldu. Merak ettiğim ürünlerini teker teker inceleyip detaylı yazılarını da sizlerle paylaşacağım. Şu an için ilk deneyeceğim ürünler arasında Flormar Stay True Fondöten, Flormar dudak bazı ve kaş kalemi var. 

Flormar Snapstar Koleksiyonu nu siz nasıl buldunuz? En beğendiğiniz ve merak ettiğiniz ürünler hangileri oldu? 

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

16 yorum:

  1. concealer ve eyeliner ilk merak ettiklerim :) kullanınca yorumlarını bekliyorum cnm

    YanıtlaSil
  2. Çok farklı ve eğlenceli bir seri olmuş, güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. minnoş bir koleksiyonmuş =) güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Duyguncum :) rengarenk bir koleksiyon gerçekten :)!

      Sil
  4. su bazlı fondotöteni oldukça merak ettim vişne rengi ruj da çok iddialı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım fondöteni kullanmaya başladım ve gerçekten güzel bir ürün bi kere ciltte yağlanma yapmıyor ve hafif de aydınlık veriyor çok sevdim :)! Detaylar yakında blogda :)

      Sil
  5. Dudak bazı ve kaş kalemini çok merak ettim doğrusu :) Mutlulukla kullan canım, bu arada teman çok güzel olmuş <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım en güzel ürünlerden ikisinden bahsetmissin :) merak etmekte haklısın onları da yakında yazacağım detaylı olarak :) bideeee ççok teşekkür ederim yeni yüzümü beğenmene sevindim :)!!!

      Sil
  6. Ben pek makyaj yapanlardan değilim ama sabırla farklı ürünleri denemek gerçekten takdir istiyor bence. En çok kaş kalemlerini merak ettim. Güzel bir yazı olmuş. Sevgiler 😊

    www.mrsgoksin.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifcim öncelikle hosgeldin :) sabır konusunda çok haklısın ve kaş kalemi de çok güzel görürsen bi bakmanı isterim :) çok teşekkür ederim kocaman sevgiler ♡♡♡

      Sil
  7. Bu seri de çok göz alıcı...

    YanıtlaSil

Post Top Ad