Post Top Ad

Farmasi At Kestanesi Balsam

Bugün sizlere şimdiye kadar yorgunluk üzerine kullanıp en fayda gördüğüm ürünlerin birinden bahsedeceğim. Normalde arkadaşlarla bi araya geldiğimde ya da bir sohbet ortasında çok övdüğüm bu ürünü artık yazıya dökmenin zamanı da geldi diye düşünüyorum. 

Geçtiğimiz kış tanıştığım bu ürün: Farmasi At Kestanesi Balsam. At kestanesini balsamını ya da kremlerini bilirsiniz bu da o ürünlere göre kullanımı daha pratik ve çokkk etkili bir ürün.

farmasi at kestanesi masaj jeli

Zaten rutin iş hayatında çok yoruluyoruz onu geçtim biz kadınlar hiç oturmayız ki yok perde as yok pencere sil veya başka şeyler üst üste bacakları yorarsan bide bunu ilk başta anlamazsan ertesi gün bi felç gibi ağrılar başlar vücutta. Bazen bacaklarımı aşırı yorduğumu farkedip ağrılar hissetmeye başlayınca bu jeli kullanmaya başladım.

Farmasi at kestanesi masaj jelinin içerisinde sarı kantaron, at kestanesi, nane, mentol ve esansiyel yağlar var. Sarı kantaron yağının etkisini gece jeli bacaklarınıza sürüp masaj yapmaya başladğınızda anlıyorsunuz. Bi ağrılarınız rahatlıyor bi gevşiyorsunuz tabi bu arada nane ve mentol etkisiyle de hafif yanma hissi hissetseniz de o da aslında bi ferahlık ve rahatlık veriyor.

at kestanesi balsamı kullananlar

Ve ertesi gün gerçekten ağrılarınızda bi azalma hissedip bir oh çekiyorsunuz. Ben bacaklarımdaki en büyük ağrıyı böbrek taşı düşürmem esnasındaki bacaklarımı inanılmaz yorduğum günlerde yaşamıştım. Bacaklarımı fazla kastığım için hatta ödem oluşmuştu o sıralar ve çok zor ağrılı günler geçirmiştim o zaman da bu jeli her gün geçene kadar kullandım ve baya baya etkisini gördüm diyebilirim ( ilaçlarımı da kullanmayı ihmal etmedim tabi )

Tabi ben hep bacaktan örnek verdim ama bu jeli, doğal bir ağrı kesici gibi, yorgun ve şişmiş ayaklar, varisleşmiş damarlar, kaslarda ağrılar ve romatizmal ağrılarda da kullanabiliyorsunuz. Gergin ve hasar görmüş ayak ve bacakların tedavisinde çok etkili. Gece ayaklarda oluşan uyuşmalara da tavsiye ediliyor. 

Biz evde eşimin sırt ağrıları için de kullandık yine çok etkisini gördük. O yüzden evin ilk yardım köşesinde olmazsa olmazlardan oldu kendisi :)

at kestanesi jeli faydaları

O yüzden demem o ki şiddetli kas ağrılarınız ya da aşırı yorgun ayak ve bacaklarınız için Farmasi At Kestanesi Masaj Jelini mutlaka denemelisiniz. Ben tavsiye ederim. Sizler nasıl buldunuz?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

19 yorum:

  1. Sample olarak bir kere kullandım hatırladığım keskin nane kokusu :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de mikroteminkini kullanıyorum ve kokusunun müptelasıyım resmen :D

    YanıtlaSil
  3. Baska bir marka kullanmistim memnun kalmadim. Bunu da denemeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu tavsiye ederim canım biz eşimle çok memnunuz :)

      Sil
  4. En kısa zamanda deneyeceğim canım. Eline sağlık bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla biz de bilmiyorduk kullandıkça hoşumuza gitti canım baya etkili bir jel :)!!!

      Sil
  5. Ne güzel de anlatmışsin canım. Yüreğine sağlık 😘

    YanıtlaSil
  6. Thanks dear have a nice day :)!

    YanıtlaSil
  7. ben de severek kullanıyorum pek düzenli kullanmıyorum ama çok etkili. Ayrıca ense ve biraz şakaklara sürdüğünde migren ağrılarına da iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de, kas ağrılarım dışında, başım ağrıdığında kullanıyorum ve çok memnunum! Oldukça başarılı bir ürün gerçekten! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baş ağrısı için kullanıLdığını da sizlerden öğrendim iyi oldu Başakçım sağol :)

      Sil
  9. çok seviyorum bende bu kremi özel günlerimde kullanıyorum ağrılarımı geçiriyor :)

    YanıtlaSil
  10. Grip olduğunda da kullanabilirsin onu canım, Elif hanım çok işe yaradığından bahsetmişti...

    YanıtlaSil

Post Top Ad