Post Top Ad

Gucci Modeli Tüylü Terlik / Princetown Terlik

Aslında yeni sezonun trendi bu Gucci modeli terliklere ilk etapta pek sıcak bakmamıştım, yadırgamıştım da. Ama zamanla her yerde göre göre nasıl bazı şeylere alışıyorsak bunda da öyle oldu valla. İlk kez farklı bir modelini yazın denemiş ve inanılmaz rahat bulmuştum. Sırf rahatlığı için bile giyilir diyerek günden güne ısınmaya başladım bu modellere.

Bugünkü bahsedeceğim bu Gucci modeli tüylü terlikler "princetown terlik" olarak da geçiyor. Bu tüylü terlikleri muhtemelen sıkça görmüşsünüzdür. Bunlar tabiki gerçeği değil imitasyon. Açıkçası gerçeğini de aratmıyorlar :D Gucci'nin klasik at gemi işareti ve sıcacık tutan tüyleriyle bu loafer terlikler hem çok rahat hem de cesaret isteyen modeller!

gucci terlik imitasyon

tüylü terlik gucci

Kimisinin içi tamamen tüylü. Bu benim seçimim siyah tüylü terlikler Amiclubwear sitesinden. Sitede çok çok fazla ayakkabı ve terlik modeli bulabilirsiniz. İnanılmaz cesur modeller de var benden söylemesi. 

Loafer terlik trendinin başlaması esasen bu tüylü terliklerle oldu. Ve piyasaya çıkar çıkmaz ünlüler ve birçok moda bloglarının gözdesi oluverdi. Seveni de sevmeyeni de olsa da çok tutulduğu aşikar! 

Bunların bir de nakışlı vintage modelleri varki onlara hastayım işte! Görür görmez almayı planlıyorum. Bu terlikleri ben çok sevdim. Bilmiyorum siz nasıl buldunuz :)? Bu arada ürünün fiyat ve detay bilgisi için linkini aşağıya ekliyorum. Sevgiler..

princetown terlik

Tüylü Terlikler: Amiclubwear

16 yorum:

  1. çok şekerler Gucci terlikleri çok sevmiyorum gerçi belki de giyenlerden ötürüdür ama bunlar şirin durmuş güle güle giy canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa beğenmeme çok sevindim çok teşekkür ederim :) giyince değişiyor bazen fikirler :)

      Sil
  2. ben çok sevemesem de sana yakışmış

    YanıtlaSil
  3. Pek tarzım değil benim, güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben çok sevdim, aşacağım kendimi galiba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben de ilk etap alışamayıp sonra sevenlerdenim :D

      Sil
  5. Güle güle kullan canım.Bu terliklere ilk etapta bende senin gibi yadırgayarak baktım.Rahat edebilmiş olman ne güzel ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım bazen tabuları yıkabiliyor insan gerçekten :D

      Sil
  6. Terlikler sizde çok şık ve güzel durmuş.Bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Sevmem ama beğendim :) keyifle kullan canım

    YanıtlaSil

Post Top Ad