Post Top Ad

Bordo Dantel Bluz ve Siyah Ceket

Selam herkese.. Biz ne yaparsak yapalım gündemde ne olursa olsun bazı şeylerin modası hiç geçmiyor. Tıpkı dantel modası gibi. Ben kıyafetlerimde dantel detayını çok seviyorum. İster tamamı olsun ister belli bir detayı ama dantel varsa kombinin havası değişir. Asilleşir, dolayısıyla insanın duruşu bile değişir. 

Geçtiğimiz günlerde Shein sitesinde gözüme çarpan borda dantel bluzu da öylece aldım hemen. Onu özellikle eteklerimle kombinlemeyi düşünürken tabi henüz bu olmadı :D Siyah jean ile kombinledim ve Shein'den aldığım siyah ceketimi de bu kombinde kullandım. Bordo rengini en çok siyah ile kombinlemeyi seviyorum ve en az siyah kadar bordonun da asaleti bambaşka!

Bordo bluzumun ayrıca yaka kısmı şeritli. Siyah ceket ise birçok şeyin üzerine giymelik tam bir kurtarıcı. Alttan fırfır detayları var. Sanırım onu bu dönem çok sık kullandım. Umarım siz de kombini beğenirsiniz :) Kombin detaylarına en alttan ulaşabilirsiniz.

dantel modası

bordo dantelli bluz

türk moda blogları

shein kombinleri


Bluz: Shein
Ceket: Shein
Pantolon: Zara
Ayakkabı: Fsjshoes

10 yorum:

  1. Bayıldım bluzunun hem rengine hem de modeline, güzel günlerde kullan canım :))

    YanıtlaSil
  2. Bordo ve dantel bir arada harika :)

    YanıtlaSil
  3. Bluz, ceket, pantolon... hepsi çok şıkmış ve çok yakışmış! Ben bordo ve beyazı da birlikte kullanmayı çok seviyorum bu arada :) Sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim çok teşekkür ederim beyazla da harika olur cidden 🙈❤❤🙄

      Sil
  4. BORDO ve siyah uyumunu hep çok severim :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad