Post Top Ad

Pembe Dünyam 4 Yaşında Blogger Etkinliğim İlk Detaylar

Selam herkese.. Bu ara hem iş yoğunluğu hem de etkinliğe hazırlık temposu derken bloğa kısa bir ara vermiş gibi oldum ve hemen geldim işte :) Yaklaşık bir ay gibi bi sürede hazırlanıp gelenekselleşen Anneler Günü Blogger Etkinliğimi ve pembedunyamm.com 4. yılını bi arada kutlamak üzere yeniden blogger arkadaşlarımı Konya'da ağırladım ve çok da keyifli bir güne imza attım. Konya'da bu tarz etkinlikler ne yazıkki pek yok o yüzden elebaşını hep ben çekiyorum :D Ha memnun muyum tabiki de sonuçta Konya'yı ben temsil ediyorum ve bundan da kendi adıma büyük gurur duyuyorum.

pembe dünyam 4 yaşında blogger ettkinliği

Gelelim etkinlik detaylarına. 13 Mayıs Pazar Anemon Konya mekan sponsorluğunda, otelimizin bizler için ayırdığı İKON salonunda etkinliğimizi gerçekleştirdik. Anemon Konya, Konya'nın göbeğinde bulunan ve merkeze çok yakın olan 5 yıldızlı otellerinden. Hem seyahatleriniz için hem de iş toplantıları ve diğer organizasyonlar için rahatlıkla tercih edebileceğiniz nezih bir yer. Çalışanları çok ilgili ve o gün farklı organizasyonlar olsa da bizimle gün boyu ilgilendiler. O yüzden kendilerine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 

Etkinlik konsepti kırmızı olduğu üzere tüm kızlar çok da şık bir şekilde hazırlanmışlardı. Kırmızının enerjisini ayrı bi seviyorum zaten :) Ben de etkinliğimde kıyafet sponsorum Madame Moss dan kombinimi hazırladım ve kırmızı pantolon ve yeşil büzgülü bir üst tercih ederek o gün hem rahat hem de şık olmayı tercih ettim. Madame Moss Konya'da bir kaç yıldır varlığını sürdüren bir mağaza iken İstanbul, Ankara, Eskişehir gibi illerimizde de mağazaları olan ve ayrıca online sitesi olan bir kuruluş. Merkezi Ankara olduğu için Ankaralılar daha iyi bilir :) Bu arada güzel haber çok yakında online sitelerinden de alışveriş yapabileceksiniz. 

anemon konya blogger etkinliği

Kırrmızı sandaletler ise İloveshoes sitesinden :) Aşırı rahatlar ve iyiki o gün bunları tercih etmişim çok koşturdum ama hiç yorulmadım :D

moda blogları

Etkinliğime katılan diğer 9 blogger arkadaşımın hepsi il dışındandı. İstanbul'dan Yasemin ve Şafak, Ankara'dan Nilgün, Ebru, İlknur, Başak ve Sena, Eskişehir'den Gözde ve Niğde'den Lerzan davetimi kırmayıp geldiler.

konya blogger etkinliği

makyaj blogları

blogger etkinliği

O gün dostlarıma Konya'mızın meşhur yemeği etliekmek yaptırdık. Tabi ben resimlemeyi unutsam da onlar unutmamış ve lezzetini de çok beğenmişler. O zaman ne mutlu bana :) Arkasından ise etkinliğimize özel hazırlanan Eymen Butik Pasta' nın nefis ötesi ve muazzam görünümlü pastasını yedik. Dış görünüşü kadar lezzeti ve malzemesi de bi o kadar mükemmeldi ve tüm misafirlerden tam notu aldı. Bu yüzden Fatime hanıma çok çok teşekkür ediyorum. Konya'da butik pasta arayanlar kendisine hiç tereddütsüz ulaşsın çünkü işini bu kadar iyi yapan bu kadar nazik ve ilgili bir bayan daha görmedim.

pembe dünyam 4 yaşında

konya butik pasta

Etkinliğimde masa kartlarımı yine canım arkadaşım Sihirli Mavi İlknur hazırladı hiç ikiletmeden canımsın.. Salonumuz ise Düş Organizasyon tarafından süslendi. Ankara'da faaliyet gösterse de kendileri taa Konya'ya kadar da hünerlerini ulaştıran çok tatlı bir bayan. Beni hiç kırmadan hazırlandı ve tüm misafirlerimize özel kurabiyeler ve jel mumlar hazırladı. 




Ha bide unutmadan etkinliğimizin çok değerli kahve sponsoru Vera Kahvecilik misafirlerimize öyle güzel sürpriz bi paket yaptı ki azimlerine hayran kaldım.( Paketlerden detaylıca sponsorlar yazısında bahsedeceğim). Ayrıca etkinlik günü arkadaşlarıma ikram etmem üzere bir kahve de göndermişlerdi ve biz de ekinlik sonrası yorgunluğun üzerine afiyetle içtik. Çok da güzel oldu. Kahve ayrı bir tutkunluktur, kendilerine çok teşekkür ediyorum :)

vera kahve

Etkinliğin bu iki minnoşuna da bi maşallahınızı alırım o kadar iyi anlaştılar ki o gün Aslı'nın artık Ankara'dan çok tatlı bir arkadaşı oldu. Öykütoşu çok seviyoruzz :)


Ve artık etkinlik yazısına burada son verip davetimi hiç kırmadan gelen canım dostlarıma ve etkinliğimde beni yalnız bırakmayan tüm değerli sponsorlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Etkinlik sponsorları yazısında görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın :)

20 yorum:

  1. Etkinliği takip ettim instagramda güzel olmuş eline sağlık 😊

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlik oldu seni ve özlediğim tüm arkadaşlarımla anneler gününü kutlamak çok keyifliydi. Teşekkür ediyorum tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım iyiki geldin :)!!!

      Sil
  3. Eline sağlık canım, Öykümle ablası da çok şirin çıkmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim dimi nasıl tatlılar yerimm😘🤭🤭🤭❤

      Sil
  4. Emeklerine sağlık canım, herşeyiyle çok güzel bir organizasyon oldu :) Bu arada ben de etkinlik yazımı bugün paylaştım bloğumda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim memnun kalmanıza çok sevindim hemmen okudum bilee :) çok öpüyorum senii :)

      Sil
  5. Asıl biz davetin için çok teşekkür ederiz Ümran'cım! Sayende harika bir gün geçirdik! Yeniden blogunun yeni yaşı kutlu olsun, çok sevgiler, kocaman öpücükler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsınnn Başakcım sen de iyiki geldin ne güzel oldu artık bol bol bekliyoruz seni Konya'ya :D çok teşekkür ederim canımm çok öperim :)

      Sil
  6. Çok güzel görünüyorsunuz, nice yılları olsun güzel blogunun :)

    YanıtlaSil
  7. Emeklerine sağlık canım çok güzeldi her şey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol tatlımm sen de iyiki geldinn yardımların için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. tatlım hersey o güzel gönlün kadar çok güzeldi eline sağlık bizleri harika ağırladın:) etliekmekte sahaneydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmmm ne mutlu bana o zaman çok teşekkür ederim :) afiyet bal olsun çok öpüyorum seni :)

      Sil
  9. Çok güzel bir etkinlikti canım. Emeklerin için çok teşekkürler. Bizleri çok güzel ağırladın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim canım ne demek iyiki geldin :)

      Sil

Post Top Ad