Post Top Ad

Avon Beauty Club Konya'da....

Bu sezon blogger ve youtuberlarla yaptığı yoğun pr çalışmalarıyla adını gündemde sıkça duyuran Avon, şimdi de Avon Beauty Club olarak şehir şehir geziyor ve hem kendini daha iyi tanıtma fırsatı bulurken hem de makyaj ve güzelliğe dair ipuçlarını sevenleriyle paylaşıyor. Tabi bu toplantıların büyük çoğunluğunu temsilcileri oluşturmakla birlikte onlardan tamamen bağımsız olarak makyaj blogları da özel konuk olarak ağırlanıyor.

avon beauty club konya

İşte geçtiğimiz Salı tam da bu sebepten ötürü Avon Beauty Club şehrimize ayak bastı ve Konya Bera Otel de güzel bir organizasyon gerçekleştirdi. Tabi aylar öncesinde özel konuk olarak davet edildiğim bu programa ben de katıldım ve sizlere de biraz olsun buradan aktarmak istedim :) Organizasyonun en güzel tarafı ise bloggerlar olarak bizlerin kendini biraz olsun tanıtma fırsatı bulabilmesi, sohbet ve güzel soru cevaplar eşliğinde makyaja dair gerçeklerin deşifre edilmesi ve özgürce kendimize ait bir sunum gerçekleştirebilmemizdi... Ben sırf bu yüzden kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum...! Ayrıca toplantı sonrası ismimize özel verilen plaketler gurur vericiydi doğrusu...

konya event

Bir de o gün asla unutamayacağım şey, meğer ben şimdiye kadar ne kadar güzel kalpler biriktirmişim, ne kadar inanmışım ve bu yolda güzel yoldaşlar bulmuşum... Sahneye çağrılmamla birlikte o enerjiyi o kadar iyi anladım ki duygulanmamak elde değil.. Ne mutlu bana... En büyük iyikilerimdensiniz...

Organizasyonun başından sonuna kadar bizimle ilgilenen Dilek hanım a da ne kadar teşekkür etsem az.. Açık olmak gerekirse başından sonuna kadar çok keyifli bir organizasyondu benim için. Resmilikten uzak, kasvetli havanın falan hiç olmadığı bol oynamalı, sohbet etmeli, bol sürprizli güzel bir günü ardımızda bıraktık. Birkaç güzel kareyi de eklemeden olmaz tabiki :)

avon konya

İki güzellik sevgili Merve ve Işıl ile.... :)

makyaj blogları

Bu arada Avon'un yeni çıkardığı iki ürünle tanıştık. Incandessence parfümün yeni bebeği Lotus parfüm ve "kullananlar abartmıyor" sloganıyla bol bol göreceğiniz Mark Big&Extreme Maskara. Parfümün kokusunu çok seveceğinizi söyleyebilirim. Nefis çiçek kokuları karışımı. Detaylı yazılarını kullanır kullanmaz yazacağım henüz ikisiyle de çok yeni tanışıyorum çünkü :)

avon lotus parfüm

Son olarak bu güzel davetleri için Avon Türkiye'ye sonsuz teşekkürler...

14 yorum:

  1. Merakla beklediğim yazı harika canım benim �� :)

    YanıtlaSil
  2. Keyifli bir toplantı olduğu belli, hediyelerini de güle güle kullan Ümran'cım! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başakcım valla Konya da pek sık olmadığı için böyle şeyler özeldi açıkçası :)

      Sil
  3. takip ettim hepinizin instastorylerinden güzel bir gün olmuş tebrikler Ümrancım .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm anı sevdiklerinle paylaşmak gibisi yok :)!!

      Sil
  4. Ne güzel bir gün olmuş . Avon bu sezon adından çok söz ettirdi ve bloggerlar ile yapmış olduğu çalışmalar çok başarılı .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım evet bu yıl Avon baya atılımlar yaptı takdir edilesi :)!

      Sil
  5. her şey herkes çok tatlıııı. gurur duycan mutlu olcan ki tabiiii ne güzeeel :)

    YanıtlaSil
  6. Avon toplantısı fotoğraflardan çok güzel görünüyor. Avon'un Bloggerlarla daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Post Top Ad