Post Top Ad

Avon Perceive Oasis Parfüm

Yağmurun kasvetli havalarının hakim olduğu şu günlerde mis kokulu bir parfüm önerisiyle geldim size :) Bu ara bi yağmur bi yağmur ki sormayın aslında güzel de ben yağmuru çok severim kasvetli havası hariç hava yumuşacık... :) Yağmurda yürümek ıslanmak, yağmur sonrası o mis toprak kokusunu almak gibisi var mıdır... Neyse gelelim konumuza.. Avon'un en sevdiğim ürünlerinin parfümleri olduğunu söylemiş miydim bilmiyorum ama öyle :)

avon perceive oasis yorum

Avon parfümlerinin gerçekten de baya baya en'lerde olduğunu ve en çok tercih edilen parfümlerden olduğunu geçenki lansmanda öğrendim. Demekki bi ben değilmişim seveni. Kızlarla muhabbet ettiğimizde de bunu iyice teyit etmiş oldum. Ben liseden bu yana pek çok parfümünü denedim açıkçası say say bitmez :) Perceive parfümünü bilmeyen yoktur mesela aramızdan çoğumuz muhakkak denemiştir sorduğum 3 kişiden biri muhakkak denemiştir yani :)

Asimetrik ambalajı ve müthiş güzel kokusuyla adını unutturmayan bu parfümün yeni bi kokusu daha çıkmış piyasaya. Ben de geçtiğimiz günlerde keşfettim: Avon Perceive Oasıs. Menekşe yaprakları, beyaz şakayık ve miskin kokularının eşsiz büyüsüne kapılıyorsunuz adeta! Sıktığınız anda o büyüleyici kokusuna bayılıyorsunuz ve kıyafetlerinizden de kokusu kolay kolay çıkmıyor...

avon perceive oasis kokusu

Teninizde o kadar uzun süre kalmayabilir belki ama kıyafetlerinizden ciddi anlamda çıkmıyor. Bunu ertesi sabah ceketimde o mis kokusunu aldığımda anladım. Bi insanın kokusuyla anılması kadar hoşuma giden bişey yoktur. Kokular kimliktir adeta. Herkesin farklı kokuları farklı dünyaları vardır. Benim koku dünyam daha fresh, daha tazeleyici, ağır olmayan ama bi o kadar kalıcı içimi ferahlatan kokulardan oluşur. Çiçek kokularını da bu yüzden çok severim mesela.

İyiki denemişim dediğim ve çok sevdiğim Avon Perceive Oasıs parfümü de bi kenara not alın derim.. Mis kokulu günleriniz olsun.. Şimdiden harika bir hafta sonu diliyorum! 

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler...

18 yorum:

  1. Ben de çok duydum bunu canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözüme çarpmıştı alayım dedim bi baktım kokusu kalıcılığı harika çok beğendim sağol canım 🤗❤❤❤

      Sil
  2. Bunu denemedim ama çok güzel olmalı Avon parfümlerini çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Denemeyen sanırım bir ben varım :)) Perceive özellikle merak ettiğim bir koku, denk gelirse bir testerdan bakayım mutlaka! Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsen mutlaka bi bak canim benim 🤗🤗❤

      Sil
  4. Avon parfümleri ben de çok severim sürekli de kullanırım...:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi evin bi köşesinde mutlaka var Avon parfümlerinden 😍🙈

      Sil
  5. Tavsiyenizi okur okumaz Avoncu arkadaşımdan aldım.Gerçekten harikaymış.Kullanıcı deneyimleriniz önerileriniz bize ışık oluyor.Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa çok tatlısınız Sibel hanım ne kadar mutlu oldum.... hem begenmenize hem samimiyetiniz ve güzel kalbinize çok teşekkür ederim çok!...😍😍🤗❤

      Sil
  6. Avon parmümleri benim de favorilerimden biri. Bir zamanlar göz kalemleri de çok iyiydi ve ihtiyaç duydukça mutlaka avon temsilcisi bir arkadaşımdan satın alırdım. Bir süredir kullanmıyorum ama, acaba hala eskisi kadar iyi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt göz kalemleri de çok popülerdi haklısın benim gözüm yutmasa daha iyi olacakti da gözümde kayboluyordu kalemler 😂🤭🤭 o yüzden uzun süredir denemiyorum ben de:)

      Sil
  7. Merak ettim simdi parfümü 😊

    YanıtlaSil
  8. Açıkçası makyaj ürünleri falan fazla ilgimi çekmez ama parfüm deyince dünya durur benim için.:) O derece meraklıyımdır parfümlere. Bu da hayli güzel bir parfüme benziyor. Aklımda olsun bir gün denerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi parfümüm yeri ayrı :) Mutlaka denemenizi tavsiye ederim 🤗🤗😍

      Sil
  9. denemek istediğim bir parfüm :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad