Post Top Ad

Pembe Dünyam 5 Yaşında Blogger Etkinliğim ve İlk Detaylar

Yine jet hızıyla hazırlığa başladığım ve yaklaşık 1 ay gibi bir süre içerisinde herşeyin gönlüme göre işlediği (herkes kalbinin ekmeğini yer bunu her zaman söylüyorum) güzel bir etkinliğe daha imza attım. Evet herşey o kadar gönlümce ilerledi ve içime sindi ki onun için ayrıca çok çok mutluyum! Çünkü bu sefer etkinlik sahibi olmanın dışında organizasyon da tamamen bendeydi. Afişten, masa kartlarına, masalardaki kendi ellerimle yaptığım muffinlerden, pembe konseptli kalpli pipetli gazozlara ve balonlara kadar herşeyi kendim ayarladım. Ve sonuç olarak da birbirinden güzel kareler ortaya çıktı tam istediğim gibi :)

Tabi her etkinliğin bana verdiği tecrübeler olduğu gibi dersler de oluyor muhakkak onları da kenara yazdım. Ve geçtiğimiz Cumartesi Türkiye'nin çeşitli illerinden blogger dostlarımla www.pembedunyamm.com un 5. yılını ve Anneler Günü'nü kutlamak üzere bi araya geldik. Konsept tahmininiz üzere pembeydi ve etkinlik mekanımız yine çok memnun kaldığım ve kocaman bir teşekkür borçlu olduğum Deli Fırın Cakes&Coffee oldu. 

pembe dünyam 5 yaşında blogger etkinliği

Etkinlik mekanımız Deli Fırın Konya merkeze çok yakın, ulaşım araçlarıyla çok kolay ulaşılabilecek, özellikle tren garına çok yakın bir mesafede unlu mamul ağırlıklı çok nezih ve değerli bir mekan. Hem çalışan personelleri hem de servis ve sunumuyla çok memnun kaldığımız mekanımıza ve etkinlik sonunda bazı misafirlerimizi gara kadar uğurlayan Hakan Bey başta olmak üzere etkinlik başından sonuna kadar bizimle sürekli ilgilenen Bekir bey ve tüm Delifırın ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Olur da Konya'ya yolunuz düşerse muhakkak uğramanızı tavsiye edeceğim mekanlardan..

deli fırın konya etkinlik

Menümüzde sıcak bir çay eşliğinde kahvaltı tabakları vardı. Ve herkes afyetle yedi.

deli fırın konya kahvaltı

Masalarımızı süsleyen Anneler Günü'ne özel birbirinden güzel kalanchoe'lerimiz Sukulent Bahçesi'ndendi :)

pembe dünyam yıldönümü

Çok sevdiğim Konya'nın yeni ve güzel bloggerlarından Galaxy Eskizi Mervem ile :) Kendisi o kadar candan ve iyi niyetli bir insan ki etkinlik günü de tatlı enerjisi ve yardımlarıyla beni çok mutlu! Dostluğumuz baki olsun umuyorum çok seviliyorsun!!!

konya blogger

Toplamda benle birlikte 9 blogger vardı. Hemen aşağıda Ankara'dan gelen dostlarım Sihirli Mavi İlknur ve Nilgün Özen Aydın ile :)


Yine beni taa Çanakkale'den gelerek hiç kırmayan blog dünyasından severek takip ettiğim ve titiz çalışmaları ve insancıllığıyla örnek olabilecek kişiliklerden Makyaj Kelebeği Filiz ile :)

makyaj blogları

İstanbul'dan gelen gönlü güzel arkadaşım Yasemin. Onunla da yılları devirdik şaka maka :)


Yine hem yanıbaşımda hem şirin mi şirin güzeliğim Galaxy Eskizi Merve ile :) Onun yeri çok çok ayrı benim için. İyiki tanımışım dediğim insanlardan..! Hep böyle gül!


Senaaaaa seni unutur muyum! Gel deyince hiç duraksamadan gelen ve hep yardımcım olan deli dolu içi dışı bir güzel arkadaşım! İyiki varsınnn! Yavrumla daha Sena ablasının düğününe gideceğiz inşallah :) Sen hep mutlu ol!


Bir de Ankara'dan gelen Başağım vardı ama onunla da gecikince sanırım yanyana bir foti çekinmeyi unutmuşuz çok üzüldüm kendisini çok da seviyorum biline! Cıcıl cıvıl enerji dolu tanıdığım en tatlı annelerden kendisi :)

Ve benim minicik yardımcım güzel kuzum ve yavrumun minik teyzesi minnoşumm Aslım :)


Şimdi de sizleri etkinlik boyunca güzel arkadaşlarım ve sponsor markalarla yakaladığım karelerle bırakayım :)

















konya blogger etkinlik

Tabiki etkinliğimde beni yalnız bırakmayan değerli sponsorlarıma ayrı bir yazıda yer vereceğim. Çünkü hepsi misafirlerime o kadar özenli ve güzel sunumlar yaptılar ki ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.. Bu kadar güzel markayı bi araya getirmek kolay değil malum. O yüzden kendi adıma ayrıca çok mesudum.

Etkinlik ile ilgili tüm detayları sosyal medya hesaplarınız üzerinden #pembedunyam5yasinda #iyikiannemecekmisim hastaghleri üzerinden takip edebilirsiniz. Bu arada tüm anne adaylarının ve annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bi sonraki yazıda görüşmek üzere..

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

38 yorum:

  1. Sosuyla medyadan takip ettiğim kadarıyla gerçekten tüm uğraşlarına değmiş harika bir etkinlik olmus emeğine saglik tatlım 😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim güzel ilgin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰💞

      Sil
  2. Ümran'cım, her sene gerçekleştirdiğin bu güzel etkinliğe iki senedir katılıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sene gerçekten miniğin şansıyla çok daha güzel oldu; ben de kendi adıma çook keyifli bir gün geçirdim! Ve evet, seninle ikili foto çekildiğini bilseydim gitmeden ben de çektirirdim; ama, duygularımız karşılıklı her zaman! Ben de bu aralar yoğunluğum ve yorgunluğum geçsin, güzel etkinliğinden blogda bahsedeceğim. Yeniden davetin, özenin ve o güzel gün için teşekkür ediyor, çok öpüyorum!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim çok tatlısın ne kadar mutlu oldum 🙈🙈🥰 evet dimi ama yavrumun şansı ayrı bir değiştirdi herşeyi ve daha da bereketli oldu herşey 🙈 bidahakine bol bol çekiniriz artık iyiki varsın çok teşekkür ederim balım!!!🤗🤗😍

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş cıvıl cıvıl yahu! orada olamamak ise çok üzücü :/ Bir an hamileliğin canlandı nedense gözümde çok yakışır sana bebiş ya, bu blogda onlarıda göreceğiz inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim çok çok teşekkür ederim çok naziksin inşallah artık anne bebek yazılarına da yer veririm tabi aralarda 😍😍😎

      Sil
  4. Canım emeklerine sağlık. Her yıl başarıyla bu işi yapıyorsun. Çok emek isteyen bu etkinliklerde başarılı olmak kolay değil. Ama sen artık işin piri olmuşsun. Özenli sunumun, misafirperverliğin, o iki canına rağmen koşturmaların için ne kadar teşekkür etsek azdır. Tekrar emeklerine sağlık canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları ayrıca duymak inan o kadar mutlu ediyor ki çok teşekkür ederim canım benim! Kıymet bilen arkadaşım 🙈 çok güzel şeyler yazmışsın çok çok teşekkür ederim ne mutlu bana!!!! Iyiki geldin🤗💞💞💞

      Sil
  5. Çok güzel bir etkinlik olmuş Sizi tebrik ederim

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Aminn canim benim inşallah 😍🎊🎊🎊🎊

      Sil
  7. Harika bir etkinlik olmus. Tebrik ederim💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlimm 🤗🤗💞😍

      Sil
  8. güzel etkinlik oldu ben de o gün kendi etkinliklerimden vakit buldukça takip ettim tabi ki :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim 🙈🎊🎊

      Sil
  9. Canım benim Etkinliğine ilk kez davetli olmanın mutlulugunu yasıyorum yeni baslayan bu sürecimde seninle tanısmak gercekten harikaydı . Her detayıyla her ayrıntısıyla öyle güzel süprizler hazırlamışsın ki , herşey için çok teşekkür ederim minigimiz kısmetiyşe bereketiyle gelecek inşallah ki cok güzel süprizler sunumlar hazırlamıssın bizim icin ... Hersey gönlünce olsun inşallah seni tanıdıgım icin cok mutluyum iyikim oldun . Çok güzel anılar ekledik birlikte hayatımıza cok cici fotilerimizz ! Hersey icin bir kez daha teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat bazen öyle güzel ınsanlarla karşılaştırıyor ki sen de blog camiasının bana kazandırdığı en şirin en tatlı ve iyi niyetli insanlardansın 🤗🤗😍🙏 iyiki geldin iyiki tanıdım seni güzelliğim benimm çok seviyorsun!!!!

      Sil
  10. Kesinlikle herkes emeğinin karşılığını alır canım..ve yine harika bir etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım 🙈💞💞

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. Insallah çok teşekkür ederim 🎊🎊😍🤗

      Sil
  12. Çok keyif aldığım,iyi ki oradaydım dediğim bir etkinlik oldu canım.
    Sımsıcak enerjin sayesinde kendimi çok iyi hissettim.Uzun zamandır görüşemediğim arkadaşları yıllar sonra yeniden görmek ise bonusu oldu.
    Tüm emeklerin ve misafirperverliğin için yeniden teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa mutlu ve memnun ayrilmaniza o kadar sevindim ki ve bu yıl iyiki geldin çok mutlu oldum canim!!! Yerin bende çok ayrı inşallah yine bol bol görüşürüz çok öpüyorum 🤗😍🎈🥰💐💐🙏

      Sil
  13. tatlım cok güzel bir gündü emeklerine sağlık hersey süperdi:) yılları devirdik dediğin gibi ne mutlu bize daha da nice senelere diliyorum bloguna ve bebişini sağlıkla kucağına almanı diliyorum teşekkür ederim davetin için :) sevgiler İstanbuldan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim çok ama çok teşekkür ederim iyiki geldin 😍🥰🤗aminn inşallah canim benim🙏🙏💐 kocaman sevgiler benden de🥰🤗🤗🤗

      Sil
  14. Bebegin hayirli olsun Ümrancim, Allah tamamına erdirsin 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn canım benim çok teşekkür ederimmm!!! :)

      Sil
  15. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla çok eğlenceli, çok güzel bir etkinlik olmuş! Böyle güzel bir organizasyon için tebrik ederim ve hamilelik de çook yakışmış, sağlıkla kucağına alman dileğiyle çok sevgiler ♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısınız çok teşekkür ederim, aminnn inşallah :)!!!

      Sil
  16. Çok güzel, çok keyifli ve gerçekten çok başarılı bir organizasyona imza attın Ümrancım, bebişle birlikte ne kadar sürprizli bir etkinlik oldu, sevdiğim birçok bloggerla biraraya geldiğim için ayrıca mutluyum :) Emeklerine sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim! Ne güzel biaraya da geldik çok iyi oldu çok öpüyorum :)

      Sil
  17. Canımmmm arkadaşım :)) kardeşim benim, sen gel dersen ben gelmez miyim hiç :)) Nice yılların olsun. Emeklerin için çok ama teşekkür ederim, her şey çok ama çok güzel ve özenliydi.
    Bebiş sağlıkla dünyaya gelsin sonrasında sizi düğünüme bekliyorum inşallah.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm bilmez miyim yaa biricik dostum sen her zaman aynısın hiç değişmedin hep de öyle kal iyiki varsın sen!!! Aminn dualarını bekliyoruz tontiğimle inşallah be kuzum :)!!!

      Sil
  18. Harika detaylar, ellerine saglık Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim 😍🤗🤗💞

      Sil

Post Top Ad