Post Top Ad

Avon Efsanesi Geri Döndü: Surrender!

Avon fanatikleri bilir. Onun böyle unutulmayan efsanevi parfümleri vardır ki yıllarca severek bıkmadan kullanırsınız, bi an unutsanız sonra bişeyler size yeniden o kokuyu hatırlatır ve hemen yeniden kullanmaya başlarsınız. Yani aslında onlar unutulmazlardır :)! Surrender da böyle unutulmayan bir koku ailesinden ve yepyeni haliyle sizler için geri dönmüş! :)

avon surrender parfüm

Çekici, duygusal ve baş döndürücü sloganıyla yeniden aramıza dönen Avon Surrender, hem kadın hem de erkek parfümüyle oldukça dikkat çekiyor. Çünkü kokularını kokladığım kadarıyla beni hiç şaşırtmayan güzel notaları ile bence gayet güzel olmuş! Özellikle Surrender kadın parfümünü ben çok sevdim :) Çünkü içinde çok sevdiğim misk amberi ve çiçekler var! 

avon surrender kadın

surrender erkek parfüm

Surrender erkek parfümü de aynı şekilde eşimin çok beğendiği bir koku oldu. İçerisinde zencefil, ardıç ve kakule olan odunsu ve baharatlı bir koku. Kalıcılığı da oldukça güzel. Yanılmıyorsam bu tarz kokuları bazı kadınlar çok sevdiği için kendileri için de tercih edebiliyorlar :) 

Sonuç itibariyle Avon Surrender parfümleri de birçok parfümü gibi sevilen kokulardan ve geri dönüşü birçok kullanıcısını da sevindirmiş durumda. 50 ml lik boylarıyla 69.99 tl olarak yeni katalogda bulabilirsiniz. Buradan da ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimle :)

6 yorum:

  1. Avon parfümleri lise yıllarımızın vazgeçilmeziydi :) Bayağıdır kullanmadım, tekrar denemek lazım aslında ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım Lise yıllarımızın efsanesi :)!!!

      Sil
  2. Ben hiç kullanmamıştım ama Surrender Kadın parfümünün kokusuna bayıldım. Fakat beni asıl şaşırtan erkek versiyonu oldu! Nasıl güzel bir kokuymuş, harika!!! Ahmet de çok sevdi ve dolabına koydu bile! Güle güle kullanalım canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya erkek versiyonu ayrı bir güzel değil mi ben de çok sevdim Başakcım :) Evet güle güle kullanalımmm :)

      Sil
  3. ben de beğenirim bu kokuyu oldukça da kalıcı oldu bende..

    YanıtlaSil

Post Top Ad