Post Top Ad

Popreal Alışverişim / 2

Selam herkese :) Bugün yine aşırı minnoş bir alışveriş detayı ile burdayım. Neden çünkü miniğime dair her alışveriş ayrı bir heyecan verici ayrı bir mutluluk deposu :)!!! Popreal sitesinden size daha önce bahsetmiştim. O yazıma uğramak ve ilk alışverişimin detaylarını okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Anne bebek ürünleri, anne kız kombinleri, şahane bebek kıyafetleri, aksesuarlar ve daha birçok şeyi sitede bulabilirsiniz. Daha siteyi açar açmaz o şirin havasını bi hissediyorsunuz zaten :) 

Benim bu siteden ikinci alışverişim olacak ve bu alışverişim yavrumun cinsiyetini öğrenmemizle de daha çabuk ve güzel oldu :) Ve gözüme kestirdiğim ilk kombini yaptım ve parçaları tamamlayıp alışverişimi yaptım. Aslında tam da bir yaz kombini oldu :) 

anne oğul kombinleri

Sitede zaten birbirinden güzel kombin detayları göreceksiniz. Ben de bu birbirini tamamlayan keten şort ve tişörtlü takımı seçtim. Şortunun kumaşı inanılmaz güzel bişey. Çok da beğendim. Üstelik cepleri de varmış alırken fark etmemiştim :D Beli lastikli ve oldukça güzel bir parça.

anne çoçuk yaz kombinleri

Beden seçenekleri kombinden kombine değiştiği ve sınırlı olduğu için ben bu 1/2 yaş grubunu temsil eden kombini ve aşağıdaki tatlış cırtcırtlı kırmızı spor ayakkabıları aldım :) Güzel de bir uyum yakaladım sanki :) Ayakkabılar azıcık geç gelse de neyseki maceramızı tamamladık ve gardropta yerimizi aldık :)

popreal alışveriş

İkinci Popreal alışverişimden de oldukça mutlu oldum. Siparişim yaklaşık 1 ay gibi bir sürede elime ulaştı. Ve hepsi sağlam ve korunaklı geldi. Bu tarz çoçuk giyim sitelerini zaten çok seviyorum ve alışveriş yaparken ayrı bir kendimden geçiyorum :) Umarım siz de beğenmişsinizdir. Ürün detaylarını incelemek isterseniz linklerini aşağıya ekliyorum. Sevgiler...

Tişört/Şort Takım: BURADA
Kırmızı Spor Ayakkabılar: BURADA

10 yorum:

  1. Ayyyy ne minnoş,sevimli,şirin şeyler almışsın böyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok ama çok teşekkür ederim valla bebisin şansına ben de çok beğendim 🙈

      Sil
  2. Yaa nefis bir erkek çocuk kombini olmuş, bayıldım!!!! Ben de Rüz'e bakayım :) Güle güle giysin minnoş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet mutlaka bakmalısın Basakcim çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰

      Sil
  3. ayakkabılar aşırı minnoş güle güle giysin bebiş :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederiz insallah🙈🙏🙏❤

      Sil
  4. güle güle giysin minnoşun çok şekerler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  5. Ürün tanıtımı ve değerlendirmeler çok güzel. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil

Post Top Ad