Post Top Ad

Karikatür Ayı Sırt Çantası / Popreal

Karikatürlü pek çok şeye aşık şimdiki çoçuklar :) Taa küçüklükten başlayıp kendilerine rol model edindikleri bir karikatürü uzuuun zaman pek çok eşyalarında kullanmak isteyebiliyorlar. Hem daha sevimli ve eğlenceli tam da çoçuk dünyasına yakışan öyle değil mi :) Öyle olunca alışverişler de bu karikatürlere göre şekillenebiliyor.

karikatür ayı sırt çantası

karikatür sırt çantası

Popreal anne ve çoçuk giyim sitesinden bu sefer ben de tosbiğim için alışveriş yaparken bu sevimli karikatür ayı sırt çantasını görünce dayanamadım ve sepete ekledim. Şimdilik odasında dekor olarak kullanacağım sanki ama büyüyünce onunla bişeyler yapmak istediğini görmeyi neden istemeyim :) Bu karikatür sırt çantalarından sitede çok fazla model var. 

çoçuk sırt çantası

Benimki kalemlik setli bir çanta. 4 farklı renk çeşidi var. 3/12 yaşa kadar kız ve erkek çoçuklarının kullanabileceği modeller :) Hem yaz hem kışlık yani dört mevsimlik bir çanta. Ki benim beklediğimden çok daha büyük bir ebatta elime ulaştı. Aslında adeta okul çantası büyüklüğünde :) Ve önündeki düğme modelleri ile o kadar şirin ki çantamız :) Kısa kulpları dışında bir de uzun kulpu var.

Bir de böyle fileden yan cepleri var :)

popreal alışveriş

Popreal sitesini bu yüzden seviyorum. Ürünleri hem kaliteli hem de çok şirin. Alışverişinizi de güvenle belli süre içerisinde teslim alıyorsunuz. Tek bilmeniz gereken bu ara malesef yükümlü olduğumuz gümrük bedelleri. Alışverişinizin nicelik ve niteliğine göre belli bi miktar gümrük ücreti ödeyebiliyorsunuz onu da ekleyeyim.

İnşallah Efe beyimiz çantasını sağlıcakla kullanır. Umarım siz de beğenmişsinizdir. Ürünü incelemek isterseniz en alta linkini bırakıyorum. Çok sevgiler :)

Karikatür ayı sırt çantası: Popreal

8 yorum:

  1. çok şeker ya ben olsam kendim kullanırdım kesin :-))

    YanıtlaSil
  2. Allahım yerim bunu çok şeker!!! Allah sırtına takıp kreşe gittiği günleri görmeyi nasip etsin ^_^ Öperim çoook!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay amin kuzum ya aminnn insallahhhh🙈🙏💙💙💙

      Sil
  3. so cute bag!
    Love your blog, thank you for sharing.
    The blog content is very good, I like it.
    lux hair shop hairpiece homecoming
    (๑'ᴗ‵๑) I Loveγou❤

    YanıtlaSil

Post Top Ad