Post Top Ad

Sarı Fırfırlı Elbise / Yaz Kombinleri

Havalar ısınmışken adam akıllı, elbiseleri doya doya giymenin de vaktidir diyorum  :) O zaman bu zamandır bulduğum güzel elbiseleri gardrobuma istifliyorum :) Sanırım bu sarı elbiseyi de çok beğenerek aldım ve hemen haftasında kombinlemiş oldum. Bu ara en beğendiğim modelleri Shein'de buluyorum. Üstelik kargolar da eskisine nazaran çok daha hızlı geliyor, yurtdışı sitesi olmasına rağmen.

Sarı fırfırlı elbisem de Shein sitesinden. Yine midi boy, uçuş uçuş, kare yaka, astarsız ama içi öyle belli de etmeyen, oldukça rahat bir elbise. Belindeki dantel detayı ona ayrı bir şıklık katmış. Tam yazlık ve rengi de aşırı tatlı! Onu en güzel kombinleyeceğim parçalar elbetteki hasır parçalar olacaktı ve ben de öyle yaptım :) Hasır çantam, hasır şapkam ve sandaletlerimle kombinleyip çıktım.

Keşke hasır ayakkabılar da tercih edebilseydim altına ama hamilelik malum herşeyi ayağıma giyemiyorum bu aralar şişlerden dolayı o yüzden buna da şükür :) Umarım kombini beğenirsiniz. Bu arada Shein ile size özel %15 indirim kodumuz: Q3pemb15. 1 Temmuz/30 Eylül e kadar geçerli. Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız sakın değerlendirmeyi unutmayın. Ürün detaylarına postun en altındaki linklerden ulaşabilirsiniz :)

Harika bir hafta olsun!

en güzel yaz kombinleri

fırfırlı elbise modelleri

2019 elbise trendleri

sarı elbise modelleri

Elbise: Shein
Sandalet: LCW
Çanta: @isilincantalari

12 yorum:

  1. çok yakışmış canım güle güle giy..

    YanıtlaSil
  2. Göbüşe de çok yakışmış bu elbise, acayip minnoş olmuşsun Ümran :) Bayıldım! Güle güle giy!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm 🙈🙈🌼 Çok ama çok teşekkür ederim ki...!:)

      Sil
  3. bayıldım elbiseye sarının tonuna harika

    YanıtlaSil
  4. Canım senin kadar zarif bir hamile görmedim desem yeridir.Kocaman bir maşallah.Sarı elbiseyi instagramda görüp beğenmiştim zaten ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canım çok tatlısın çok ama çok teşekkür ederim güzel arkadaşım 🙈🙈🥰🌼

      Sil
  5. Ümrancım elbisen çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir hamile oldun maşallah sana 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad