Post Top Ad

Mustela Güneş Spreyi

Merhaba arkadaşlar size bugün önemli bir üründen Mustela güneş ürünleri serisinden olan çok yüksek koruma faktörlü Mustela güneş spreyinden bahsedeceğim..
 

Öncelikle bu ürün bebek ve çocuklara özel olarak geliştirilmiş olup uv ışınlarına karşı tam bir koruma sistemine sahiptir.Cilt bariyerinin gelişimine ve cildin hücresel zenginliginin korunmasına yardimci olan doğal patentli Avokado Özü içerir. 200 ml.



Kullanımı pratik ve kolaydır. Güneş koruyucusunun güneşe maruz kalmadan 20 dakika önce uygulaması gerekir. Her iki saatte ve her yüzme sonrası tekrarlanmalidir. Puskurterek kullanılır. Parmak uclarina purkurtulen ürün noktasal olarak tüm cilde yayilarak uygulanır. Tabi kulaklar, ayaklarin altı ve dizlerin arkası unutulmamalıdır.
Ürün alkol ve parfüm içermez.  Yüksek oranda doğal içeriğe sahip olup özellikle dogumdan itibaren güvenli kullanıma uygundur.

Ürünü birtakim eczanelerde ve dermoeczanem.com adresinde bulabilirsiniz.11 yıllık bebek cildini derinlemesine inceleyen Mustela arastirmacilarina ve Mustela Türkiye' ye sonsuz teşekkürler. .
Sevgiler. .

4 yorum:

  1. mustela her yaz kullandığımız güvendiğimiz bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok haklısınız mustela ürünlerine bende cok güveniyorum yorumunuz icin de cok tesekkur ederim :)

      Sil
  2. Mustela ürünlerini ben de çok seviyorum cnm ;) Tşkler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkür ederim canım hakikaten cok güvenilir bir marka :))

      Sil

Post Top Ad