Post Top Ad

SEVGİYLE KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Günaydınn bugün çok sevgili, "pamuk şekerim" diye sevdiğim hayatımda çok önemli yerlerden birine sahip olan Sevginin Makyaj Defteri bloğunun tatlı sahibesi Sevgi Abla'mın doğum günü.. Öncelikle doğum gününü canı gönülden kutlar, sevdikleriyle tabi ben de yani çalar saatin de dahil sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice yıllar dilerim :)!! 

Sevgi ablanın bende yeri çok ayrıdır çünkü blog hayatına ilk başladığımda bana çok yardımcı olup elimden tutan ender insanlardan biri ve koskoca yufka bir yüreğe sahiptir, bazen kızışırız bazen güleriz, eğleniriz ama şunu bilirim ki bizim dostluğumuz hep baki.. İyiki hayatıma girmiş dediğim güzel yürekli insanlardandır kendisi..

Neyse fazla duygusallaşmadan geçtiğimiz haftalarda Sevgi abla, Ankara Mona Hotel'de harika bir etkinliğe imza attı. Kadınlar Günü'nü kutlamaya yönelik bu etkinlikte her bi detay için uğraştı ve de otelin de tüm masraflarını bizler için karşılayarak büyük bir fedakarlık da gösterdi. Güzel emeklerine sağlık..


Ben de etkinliğe davetli olup son dakka çıkan pürüzlerden dolayı gidemeyen bir insan olarak üzgün olsam da kendisi sağolsun desteklerini hiç eksik etmedi. Ben katılamasam da tüm kalbim onlarlaydı zaten bi çoğu severek takip ettiğim ve tanıdığım dostlarımdı. 

Etkinlikte Tatlimo harika bir sürpriz yaparak çeşit çeşit tatlılarından oluşan harika bir sunum hazırlamıştı. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Lezzetlerini çok sevdiğim ve hiç vazgeçemediğim bir firma kendileri.

Etkinlikte bir diğer önemli gelişme ise Revox'dandı. Kendileri ilk kez bu etkinlikte yepyeni ürününü tanıtıp ilk kez deneyimleme imkanı sundular. Tabiki Gamze Hanım da bizzat katılarak gerekli bilgileri aktardı. Ürünle ilgili ilk detaylar yakında gelecek.


Sonuç itibariyle herkes mutlu ve memnun olarak ayrılmışlardı ben ise katılamasam da onları an ve an takipde kalarak duygularımı paylaştım. Etkinliğe ait tüm detayları sosyal medya hesaplarınız üzerinden #sevgininmakyajdefteri #sevgiylekadinlargunu etiketleri üzerinden takip edebilirsiniz :) 

Sponsorlar yazısı yakında gelecek, şimdilik hoşçakalın..

10 yorum:

  1. Bakışları insana huzur veriyor :) çok tatlı bir bayan Sevgi hanım, teşekkür ederim canım paylaşım için senin sayende bende artık Sevgi hanımın takipçisiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım öyledir çok da sevgi dolu ve sefkatlidir o :)

      Sil
  2. Çok tatlı bir kadın Sevgi,seni ve onu da buradan kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim ben de seni çok öpüyorum :)

      Sil
  3. Orada, bizimle olmanı çok isterdim ama inşallah en kısa sürede görüşürüz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ben de olmayı çok istedim inan ama kısmet olmadı inşallah bidahaki sefere :)

      Sil
  4. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim ellerine sağlık harıka bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım tekrar iyiki doğdun :) begenmene sevindim :)

      Sil

Post Top Ad