Post Top Ad

TÜRKİYE'NİN İLK ONLİNE DAVETİYE SİSTEMİ: DAVETPOSTASİ.COM

Hatırlıyorum da düğün hazırlıklarım devam ederken onca işin arasında bi de kocaman bir dert olmuştu bana davetiye işlemleri. Acaba davetiyem ne renk olsun, zarfı nasıl olsun, mesajı nasıl olsun vs düşünceler sürekli kafamı kurcalarken bir de bunun için sürekli davetiyeciye gidip gelmek zorunda kalmak yok muydu, büyük bir eziyetti adeta. Neyse ki artık tüm bu dertlere son! Çünkü Türkiye'nin ilk online davetiye oluşturma, gönderme ve LCV takip sistemi var artık: davetpostasi.com.


Sistem o kadar güzel işliyor ki bi kere hem paranızdan hem de zamanınızdan kazanıyorsunuz. Peki ya nasıl bir sistem gelin beraber inceleyelim :) 

Bi kere öncelikle ne tür bir davet planlıyorsanız ona göre Tasarım bölümünden kendinize en uygun olan davetiyeyi seçiyorsunuz. Sitede evlilikten, bekarlığa veda partisine, çoçuk doğum gününden, baby shower partisine kadar çeşit çeşit davetiyeleri bulabiliyorsunuz :)


İkinci aşamada ise davetiyenizin rengini istediğiniz gibi değiştirebileceğiniz gibi aynı zamanda zarfınızın da rengini, iç desenini ve pulunu da dilediğiniz gibi tasarlayıp kişiselleştirebiliyorsunuz :) Bu harika bişey!


Üçüncü aşamada, davetiyenizin önemli yerlerinden biri olan iç kısmını oluşturuyorsunuz. Etkinliğinizin ismini, yerini ve saatini hazırlıyorsunuz. Ve davetiyeyi son haline getiriyorsunuz. Burada yine değinmem gerken harika bir nokta da Google Maps entegrasyonu ile davet yerinin adresine her yerden ulaşabiliyorsunuz :)



Dördüncü aşamada ise adres defterinizde kayıtlı olan davetlilerinizi seçerek ya da elle adreslerini girerek e-posta adreslerine hazırladığınız muhteşem davetiyelerinizi gönderiyorsunuz. İşte bu kadarr :)!! Gördüğünüz gibi gayet kolay, basit ve de ne zamanınızdan çalıyor ne de enerjinizden.


Ayrıca size son olarak sunulan LCW panelinden davetinize kimlerin katılıp kimlerin katılamayacağını da görebiliyorsunuz. Böylece sıkı bir takip sistemini de sağlıyor sizlere. Siz de en azından bu listeye göre etkinliğiniz hakkındaki diğer işlemlerinizi ve hazırlıklarınızı ayarlayabiliyorsunuz. Fazla ve gereksizce zahmetten de kurtarıyor sizi :) 

Bir güzellik de davetlileriniz davetiyenizi takvim entegrasyonunu kullanarak takvimlerine ekleyebiliyorlar. Unutmaları böylece imkansız :)


Gördüğünüz gibi aslında yapacağınız etkinlikler için bir de davetiye için uzunca koşturmak zorunda değilsiniz. Artık davetiye oluşturmak bu kadar kolay ve de eğlenceli. Bir kaç hareketinizle dilediğiniz şekilde kendinize özel davetiyenizi oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca davetlinin adına kişisel davetiye de gönderebiliyorsunuz. Yani her imkan fazlasıyla sunulmuş. Size sadece davetiyeyi dilediğiniz gibi tasarlayıp davetlilerinize göndermek kalıyor.

E o zaman ne duruyorsunuz hadi siz de davetiyenizi oluşturmaya :)!

24 yorum:

  1. Bu çok iyi oldu. Bir kaç ay sonra kardeşimin düğünü var, en çok o sevinecek davetiye işine.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi bir fikir. Fikir sahibine ve bunları biz sunan sana teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek canım güzel yorumun ve ilgin için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Harika, çok işe yarar diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım etkinlik için davetiye koşuşturmacası bitti artık :)!!

      Sil
  4. Davetiye tasarımının bize ait olması çok güzel düşünülmüş :) ve çok pratikmiş, paylaşımınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim evet artık kendimize özel yapabileceğiz ne güzel :)!

      Sil
  5. alla alla neler oluyo yaaaa ilginçmiş :)

    YanıtlaSil
  6. İlk defa görüyorum.. Ne kadar cahil kalmışım meğer ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estağfurullah teknolojinin iyilikleri diyelim ama harika bişey dimi :)!

      Sil
  7. Hatırlıyorum da evlilik hazırlığı yaptığım dönemde, Ankara'da meşhur bir sokak vardır (sırf davetiye işlerinin yapıldığı) oraya gitmiş ve önümüze konan onlarca albümü tek tek incelemiştik. Bir de bir sürü dükkan gezdiğini düşün, pöfff...
    İnanılmaz pratik ve yormayan bir uygulama olmuş, çok beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok güzel ozetlemissin o yüzden harika bir sistem gerçekten :)!!

      Sil
  8. Bizim zamanımızda da olsaydı keşke 😞 Ne güzel artık her şeyin pratik bir yolu var.Eskiden öyle miydi? Tüm o çektiğimiz zahmet, emek ve zaman ne kadar da değerli halbuki bizim için. Yeni evlenecek kişiler bu konuda çok şanslı bence ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle kendimden biliyorum o kadar koşturdum ki şimdi diyorum keşke bu yöntemi daha önce tanımış olsaydım ama şimdiki gençler şanslı en azından :)

      Sil
  9. blogger buluşmanızda kullanın ama işteeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki de ilk o fırsat için aklımdaa bilee :)

      Sil

Post Top Ad